SEVAL-AHMET ÇETİN FEN LİSESİ 6 ETWİNİNG PROJESİNE START VERDİ

SEVAL-AHMET ÇETİN FEN LİSESİ 6 ETWİNİNG PROJESİNE START VERDİ

Çerkezköy Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi, 6 ayrı eTwining projesine başladı. Projede yer alan öğrenciler Edirne’yi gezdi.

Çerkezköy’de eğitime başladığı günden itibaren öğrencileriyle bilimsel başarılara imza atan Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi’nden yeni projeler. Okul Müdürü Fahrettin Karaman, “Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi olarak 6 eTwining projesine başladık.” dedi.
Okul Müdürü Fahrettin Karaman, yeni projelerle ilgili yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: “Projelere okulumuzdan 3 öğretmen ortaklık yapmaktadır. Projelerimiz farklı ülke ve okullardaki öğrenci ve öğretmenlerin ortaklığı ile yürütülmektedir. ‘Ancient Sites and Cities’ ‘Tarihi yerler ve şehirler’ projesini okulumuz İngilizce öğretmenleri Özge Fatma Sözcü ve Arzu Fidan;  ‘Mandala: mental focus in the exams’ projesini okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Arzu Fidan ve Görsel Sanatlar Öğretmeni İlknur Sevgi yürütmektedir. Özge Fatma Sözcü ‘Sanatın İyileştirici Gücü’ ve ‘English Speaking Zone’  isimli projelere ortak olmuştur. Arzu Fidan ‘Transformation in Energy-Enerjide Dönüşüm’, ‘Aşık Veysel'in Şiirlerindeki Metaforlar’ projelerine ortaklık yapmaktadır.”dedi.

Bu arada, proje kapsamında okul öğrencileri, tarihi bir önemi olan Osmanlı’ya başkentlik eden Edirne’yi de ziyaret etti.



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM