Gündem

Gündem Haberleri

TEDBİRSİZ ÇALIŞIYORLAR?

 TEDBİRSİZ ÇALIŞIYORLAR?

TESKİ?nin Atatürk Caddesi üzerinde yürüttüğü altyapı çalışmaları kapsamında tedbir yetersizliği vatandaşların tepkisine neden oluyor. Sürücüler, kanalizasyon kapaklarını farketmeyince, küçük kazalar meydana geliyor.

TESKİ (Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi) Çerkezköy Atatürk Caddesi üzerinde altyapı çalışmaları yürütürken, tedbir eksikliği yaşanıyor.

İçme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu giderlerini değişen TESKİ ekipleri, kazılan alanlarda uyarı levhaları koymuyor. Yapılan bu çalışmalarda alınmayan tedbirler nedeniyle sürücüler, küçük kazalar yaşıyor. Geçen akşam bir sürücü uyarı levhası bulunmayan kanalizasyon kapağına çarparak durdu. Çevredeki esnaf ve sürücüler, TESKİ ekiplerinin tedbirsiz çalıştığını belirterek, yetkililerden çalışanları bu konuda uyarmalarını istedi.

DAHA SIK SULAMA İSTİYORLAR

Sürücülerin küçük kazalar yaşadığı ve maddi hasarlara neden olan tedbirsiz çalışmalarla ilgili şikayetlerle beraber esnaf, toz, toprak nedeniyle de dert yandı. Nar Sokak esnafı, zaman zaman Çerkezköy Belediyesi ekipleri bölgede sulama çalışması yaparak, yaşanan yoğun tozun önüne geçse de sulamanın daha sık yapılması talep ediyor.  



Anahtar Kelimeler:

İTFAİYE EKİPLERİ SON 3 AYDA 3.485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

YAZ KÜLTÜR SANAT ATÖLYELERİ KAPILARINI AÇTI

FASLILARI MOLDOVALI YURT DIŞINA KAÇIRMAK İSTERKEN YAKAYI ELE VERDİLER

SAHİLDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

OTOBANDAN ATILAN SİGARA İZMARİTİ YANGIN ÇIKARDI