ŞEHİTLERİMİZ İÇİN ÇORLU VE SARAY'DA MEVLİD-İ ŞERİF OKUNDU

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN ÇORLU VE SARAY

Suriye’nin İdlib kentinde şehit düşen Tekirdağlı askerler8 Piyade Uzman Onbaşı Nihat Kara ve Piyade Uzman Onbaşı Birhan Er için mevlid-i şerif okundu.

Suriye’nin İdlip kentinde Esed rejimi unsurlarının hava saldırısı sonucu şehit düşen Tekirdağlı askerlerden Piyade Uzman Onbaşı Nihat Kara ve Piyade Uzman Onbaşı Birhan Er için mevlid-i şerif okundu. Saray ve Çorlu’da okunan mevlitlere Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım da katıldı.

SARAY’DA ŞEHİT KARA İÇİN MEVLİD OKUNDU

Şehidimiz Piyade Uzman Onbaşı Nihat Kara İçin Mevlid-i Şerif okundu. Suriye'nin İdlib kentinde Esed rejimi unsurlarının hava saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Nihat Kara için Mevlid Programı düzenlendi.

Saray ilçesinde düzenlenen Mevlid Programına Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Saray Kaymakamı Adem Ünal, İl Emniyet Müdürü  Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Osman Kılıç, İl Müftüsü İsmail İpek, şehidimizin ailesi ve yakınları katıldı.

ÇORLU’DA ŞEHİT BİRHAN ER İÇİN MEVLİD OKUNDU

Şehidimiz Piyade Uzman Onbaşı Birhan Er İçin Mevlid-i Şerif Okundu Suriye'nin İdlib kentinde Esed rejimi unsurlarının hava saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Birhan Er için Mevlid Programı düzenlendi.

Çorlu ilçesinde düzenlenen Mevlid Programına Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, İl Emniyet Müdürü  Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Osman Kılıç, İl Müftüsü İsmail İpek, şehidimizin ailesi ve yakınları katıldı.

 



BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL