ŞEHİT LİDER MUHSİN YAZICIOĞLU KAPAKLI'DA ANILDI

ŞEHİT LİDER MUHSİN YAZICIOĞLU KAPAKLI

BBP Kapaklı İlçe Başkanlığı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm yıldönümünde Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi'nde bir anma programı düzenledi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kapaklı İlçe Başkanlığı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm yıldönümünde Kapaklı kültür merkezinde bir anma programı düzenledi. Programda, Muhsin Yazıcıoğlu ve dava arkadaşlarının suikasta kurban gitmeleri konuşuldu.

BBP Kapaklı İlçe Başkanlığı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm yıldönümünde Kapaklı kültür merkezinde bir anma programı düzenledi. Programa, BBP Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, Saadet Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Hasan Karakoç, Tekirdağ Alperen Ocakları İl Başkanı Mehmet Coşkun, Çorlu İlçe Başkanı İsmail Ceylan, Kapaklı Belediye Sosyal Hizmetler Müdürü Tahir Eke, İstanbul Ataşehir İlçe yönetimi katıldı. Ayrıca, depremzede şehitler ve tüm ecdad için de mevlid ve dualar yapıldı. BBP Tekirdağ Milletvekili aday adayı Fatih Diler, suikastın aydınlatılmamasına dikkat çekerek, Muhsin Yazıcıoğlu ve dava arkadaşlarının davasının takipçisi olacaklarını belirtti. Programda, şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun vatanı için verdiği mücadele ve rehber edindiği prensipler konuşuldu. Ayrıca, depremzede şehitler ve tüm şehitler için de dualar edildi.



KAPAKLI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BAKAN ŞİMŞEK’E SESLENDİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK