ŞEHİT KADİR DADAŞ MTAL ÖĞRENCİLERİNDEN KİCK BOKS’TA BÜYÜK BAŞARI

ŞEHİT KADİR DADAŞ MTAL ÖĞRENCİLERİNDEN KİCK BOKS’TA BÜYÜK BAŞARI

Tekirdağ’da düzenlenen Kick Boks Türkiye Şampiyonası il eleme müsabakalarında Şehit Kadir Dadaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri derece elde ederek Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı.

Tekirdağ’da düzenlenen Kick Boks Türkiye Şampiyonası il eleme müsabakalarında Şehit Kadir Dadaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri derece elde ederek Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı.

TEKİRDAĞ İL ELEME MÜSABAKALARINDA DERECE YAĞMURU

Kick Boks Türkiye Şampiyonası Tekirdağ ili il eleme müsabakalarında Şehit Kadir Dadaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri önemli başarılara imza attı. Farklı kategorilerde mücadele eden öğrenciler, elde ettikleri derecelerle hem okullarını hem de Tekirdağ’ı gururlandırdı.

YILDIZ VE GENÇ KIZLAR KATEGORİLERİNDE ŞAMPİYONLUK

Yıldız Kızlar -60 kilogram kategorisinde mücadele eden Meyra Apaydın (9/E) il birincisi olurken, aynı kategoride yarışan Rojda Kalak (9/D) il ikinciliğini elde etti.

Genç Kızlar -60 kilogram kategorisinde ise Ayşe Melek Cüsüm (9/D) il birincisi olarak önemli bir başarıya imza attı.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA KATILMAYA HAK KAZANDILAR

Elde ettikleri derecelerle dikkat çeken öğrenciler, bu başarıları sayesinde Kick Boks Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı. Okul yönetimi ve öğretmenler, öğrencilerin azim ve disiplinli çalışmalarının bu başarıda büyük pay sahibi olduğunu belirterek, sporcuları tebrik etti.



Yorum Yazın

KADIN SAĞLIĞI İÇİN "AÇIKÇA KONUŞUYORUZ" BULUŞMASI

TEKİRDAĞ’DA UCUZ ET HAMLESİ: 650 TL’YE KIYMA, 700 TL’YE KUŞBAŞI

TEKİRDAĞ’DA OTOMOBİLLE ÇARPIŞAN BİSİKLETLİNİN YARALANDIĞI FECİ KAZA KAMERADA

TEKİRDAĞ’DA KAMYONET ALEV TOPUNA DÖNDÜ

SÜLEYMANPAŞA GENÇLİK MERKEZİ’NİN TEMELİ ATILDI