Çerkezköy’de Şehit Komiser Yardımcısı Erdem Uçar’ın vefatının 9’uncu yıldönümü nedeniyle düzenlenen anma programına katıldı.
Şehit Komiser Yardımcısı Erdem Uçar, vefatının 9’uncu yıldönümünde Çerkezköy Şehitliği’ndeki kabri başında anıldı. Anma programına Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü ve Belediye Başkanı Vahap Akay, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Şehit Erdem Uçar İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri ile şehidimizin ailesi ve yakınları katıldı.
Şehit Erdem Uçar İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından dualar edildi. Daha sonra Belediye Başkanı Vahap Akay, ile Kaymakam Nazmi Günlü ve protokol üyeleri hep birlikte Şehit Komiser Yardımcısı Erdem Uçar ve diğer şehitlerimizin kabirlerine karanfil bıraktı.