ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Ramazan Bayramı’nda şehit ailelerini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Ramazan Bayramı’nda şehit ailelerini ziyaret etti. Kaymakam Duru, ziyarette şehit ailelerini bayramını kutlarken, “Ziyaretlerimizde şehitlerimizin anneleri ve babaları ile sıcak, samimi ve içten sohbetle birlikte onların acılarını elimizden ve dilimizden geldiği kadarıyla hafifletmeye çalışıyoruz.” dedi.

Bayramda şehit ailelerini ziyaret eden Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, 23 yıllık meslek hayatında bugüne kadar dini bayramlarda devlet ve milletin istiklali ve istikbali için toprağa düşen şehitlerimizin kutsal emaneti olan yakınlarını ziyaret ederek, ellerini öptüğünü belirtti.

MASKE, MESAFE VE TEMİZLİK UYARISI YAPTI

Kaymakam duru, “Bu güzel ve anlamlı geleneğimizi devam ettirerek bütün şehit yakınlarımızın bugün üç altın kuralımız olan ‘maske, mesafe ve temizlik.’ tedbirlerine uyarak sırasıyla ziyaret edip Ramazan Bayramlarını kutladık. Ziyaretlerimizde şehitlerimizin anneleri ve babaları ile sıcak, samimi ve içten sohbetle birlikte onların acılarını elimizden ve dilimizden geldiği kadarıyla hafifletmeye çalışıyoruz. Yine yürekten ve gönülden gelen sevgi ile şehitlerimizin ane ve babasına bizleri de manevi evlatları olarak görmelerini ifade ediyoruz. Hak Teala her daim bizleri şehitlerimize layık olan vatan evlatlarından eylesin inşallah.” diye konuştu.

Kaymakam Duru’ya ziyaretlerinde, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Engin, İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden komiser Abdulkadir Altuğ eşlik etti.

 



Anahtar Kelimeler: ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?