Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

ŞEHİT MEZARLIKLARINA KARANFİL BIRAKILDI

ŞEHİT MEZARLIKLARINA KARANFİL BIRAKILDI

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Tekirdağ şehitliği ziyaret edilerek, şehit mezarlarına karanfil bırakıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Tekirdağ şehitliği ziyaret edilerek, şehit mezarlarına karanfil bırakıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen şehit mezarlığı ziyaretine Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül, Tekirdağ Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, kurum müdürleri ve çok sayıda polis ve asker katıldı.
FETÖ?nün hain darbe planının püskürtülmesi ve 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında programa katılan yetkililer şehit mezarlarına karanfil bıraktı. Mezarlıklara karanfil bırakıldıktan sonra şehit mezarları başında dualar okundu. Yetkililer şehitlik ziyaretine katılan şehit aileleriyle yakından ilgilendi.

 

 



Yorum Yazın

AZİZ SANCAR ANADOLU LİSESİ KIZ VOLEYBOL TAKIMI İL ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

GENEL YAYIN YÖNETMENİ ALBEZ’DEN BAŞKAN ÇETİN’E ANLAMLI ZİYARET

DOĞA KOLEJİ ÇERKEZKÖY KAMPÜSÜ EĞİTİMDE FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR

DOĞA KOLEJİ BURSLULUK SINAVI İLE YÜZDE 100 BAŞARIYA YÜZDE 100 BURS FIRSATI

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUKLARA FARKLILIKLARI KUCAKLAYAN ETKİNLİK