SEÇİMDEN SONRADA UNUTMADI

SEÇİMDEN SONRADA UNUTMADI

Seçim dönemi haberlerini yazıp çizen gazetecileri, seçimden sonrada unutmayan CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı İsmail Çelebi, verdiği kahvaltıyla teşekkür etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili adayı olan İsmail Çelebi, seçim sürecinde haberlerini yapan gazetecilere, teşekkür için bir kahvaltı programı düzenledi.

14 Mayıs seçimlerine CHP’nin Tekirdağ Milletvekili Adayı olan ancak CHP’nin 4 milletvekilinde kalmasıyla birlikte TBMM’ye gidemeyen İsmail Çelebi, vefalı çıktı. Seçim sürecinde siyasi faaliyetlerini haberleştiren gazetecilere teşekkür eden İsmail Çelebi, kahvaltı programı düzenledi. Çerkezköy, Kapaklı ve Saray’da faaliyet gösteren gazetelerin, temsilcilerini kahvaltıda ağırlayan İsmail Çellebi, şunları kaydetti:

“Demokrasinin temel taşı yerel gazetelerimiz. Yerel basınımıza, muhtarlarımıza çok önem veriyorum. Çünkü çaresiz insanların kapısını çaldığı ilk kişiler muhtarlardır, çaresiz kaldıklarında onların sesi olan yine yerel basındır. Bu bir teşekkür kahvaltısıdır. Hayatım boyunca eğitimi ve gelişimine önem verdim. 2009 yılında İstanbul Esenyurt’tan İl Genel Meclis üyesi oldum. 2012’de işimi İstanbul’dan Çerkezköy’e taşıdım. Kendim de 2015’te Çerkezköy’e gelerek işimin başına geçtim. Siyasette iki tane şey çok önemlidir. Birincisi ekonomik gücünüz, ikincisi zaman. Zamanının ve ekonomik gücünüz yoksa siyaset yapmak çok zor. Bu şartlar biraz oluştuktan sonra Tekirdağ’da siyasette daha aktif olmaya karar verdim.” 

BİRİNCİ SIRA ADAYI GİBİ ÇALIŞTIM

“Son sırada olsam bile sıralamanın benim için önemi yoktu” diyerek sözlerini sürdüren Çelebi, “İktidar olmadıktan sonra muhalefet milletvekillerinin çok etki alanı yok, sadece toplumun genel sorunlarını meclise taşıyabilirsiniz. Bu yüzden iktidar olmak için uğraştık. Birinci sıra adayı gibi, Kemal Kılıçdaroğlu gibi çalıştım. Bütün zamanımı sahada verimli geçirmeye çalıştım. Başarılı olduğuma da inanıyorum ama iktidar olmak için yeterli olmadı. Tekirdağ’da başarılıyız ama Türkiye genelinde bu başarı elde edemedik” diye konuştu. 

BİR DÖNEM DAHA ŞANSIMI DENEYECEĞİM

Gazetecilerin soruları üzerine yaklaşan yerel seçimlerle ilgili de değerlendirmede bulunan İsmail Çelebi, “Yok asla belediye seçimlerini düşünmüyorum. Öyle bir niyetim yok. Ancak, önümüzdeki milletvekili seçimlerinde de yeniden milletvekili aday adayı olacağım. Bir dönem daha şansımı denemeyi düşünüyorum. Partide 8 tane adayımız var, 4 tanesi meclise gidecek ama biz Tekirdağ’da kalacağız. Bizim görevimiz bitmedi. Milletvekili gibi çalışacağım. Tekirdağ’ın sorunlarını meclisteki arkadaşlarımıza taşıma gayretinde olacağım.”dedi.



Anahtar Kelimeler: SEÇİMDEN SONRADA UNUTMADI

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM