KIZILPINAR MAHALLESİ`NDE HİZMETE GİRDİ

KIZILPINAR MAHALLESİ`NDE HİZMETE GİRDİ

Çerkezköy`ün Kızılpınar Mahallesi`nde açılan Özel Trakya Sağlık Kabini gece 24.00`a kadar sağlık hizmetleri vermeye başladı: Pansumandan, gebelik testine, serumdan kulak delmeye kadar birçok sağlık hizmeti veriliyor...

Özel Trakya Sağlık Kabini Çerkezköy`ün Kızılpınar Atatürk Mahallesi,  Hürriyet Caddesi`nde hizmete açıldı. Bir süredir hizmet veren Özel Trakya Sağlık Kabini Mesul Müdürü ve İşletmecisi Rabia Albayrak, sabah 09.00 ile gece 24.00 saatleri arasında Kızılpınar halkına hizmet verdiklerini söyledi.

Özellikle akşam 17.00`dan sonra sağlık birimlerine uzaklığı nedeniyle küçük tıbbi müdahaleler için zorluk yaşanan Kızılpınar`da Trakya Sağlık Kabini, eksikliği giderdi. Kızılpınar ve Veliköy Mahalleleri`nin tamamına hizmet veren Özel Trakya Sağlık Kabini, yaşanılacak sağlık sorunlarını giderirken vatandaşlara da küçük müdahalelerde Çerkezköy merkezine gitmek zorunda kalmamalarını sağlıyor.

NELER YAPILIYOR...

Sağlık Kabini`nde, haftanın 7 günü sabah 09.00 ile gece 24.00 saatleri arasında hizmet verildiğini belirten Mesul Müdür Rabia Albayrak, enjeksiyon (iğne), damar yolu açma, serum takma, pansuman, dikiş atma ve alma, küçük cerrahi müdahaleler, kulak yıkama, ağrısız kulak delme, tansiyon takibi, sonda takma ve çıkarma, gebelik testi gibi hizmetler verildiğini belirtti. Albayrak, "Artık iğne için pansuman için Çerkezköy?e gitmeye son." derken Sağlık Kabini`nde küçük tıbbi müdahaleler için yatak ve dinlenme odaları da bulunduğunu hatırlattı.

 

ÖZEL TRAKYA SAĞLIK KABİNİ

Tel: 0 549 321 59 59

Kızılpınar Atatürk Mah. Hürriyet Cad. No: 10 İç Kapı: Z06

Çerkezköy/Tekirdağ

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: