Tarih: 28.08.2020 00:21

87. SAYIMIZ ÇIKTI!

Facebook Twitter Linked-in

Trakya Flaş Haber Gazetesi 87. sayısı her zamanki gibi cuma günü çıktı. Yeni sayımızın manşetinde AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı`na atanan Kamil Çetintaş`ın gördüğü teveccüh oldu.

Trakya Flaş Haber Gazetesi, 87. sayısında yine dopdolu! Bu haftaki manşetimiz AK Parti`de yaklaşan kongreler öncesi, ilçe başkanlığı için yapılan atamalarla ilgili oldu. Çerkezköy`de büyük heyecan yaratan Kamil Çetintaş`ın ilçe başkanlığına atanması, parti teşkilatlarını hareketlendirdi. Pazartesi günü mazbatasını alan Çetintaş, görev salı günü Ümit Kök`ten devralırken, çarşamba sabahı ilk mesaisine start verdi. Başkan Çetintaş, tebrik yağmuruna tutuldu.   

Trakya Flaş Haber yeni köşe yazılarıyla okurlarımızla buluşmaya devam ediyor. Yazarlarımızdan Eylül Özbey ve Edanur Bursalı yeni yazılarıyla okurlarımızla buluşurken spor yazarımız Alkan Kuru`da bu hafta yazısına ara verdi. Malum, korona virüs nedeniyle spor dünyası ve bölgemizdeki spor karşılaşmaları henüz eski günlerine dönmedi. Kara Kutu`da ise Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez, yeni haftada yeni yazısıyla okurlarımızla buluştu. 

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Trakya Flaş Haber  tüm ilçelerde! Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımız bayilerde...

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —