ŞARKÖY’DE KUR’AN KURSLARI TATİLE GİRDİ

ŞARKÖY’DE KUR’AN KURSLARI TATİLE GİRDİ

Şarköy İlçe Müftülüğü tarafından Kur’an Kursları için kapanış programı düzenlendi

Şarköy İlçe Müftülüğü tarafından, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte, 4-6 Yaş Kur’an Kursu ve İhtiyaç Odaklı Kur’an Kursları için 09-10 Haziran 2022 tarihlerinde Merkez Kur'an Kursu ve Çarşı Camii Kur'an Kurslarında kapanış programı düzenlendi.

Kapanış programına katılan Şarköy İlçe Müftü Vekili Yusuf Acar yaptığı konuşmada, "İlçemiz Merkez ve Mahallelerinde Görevli Din Gönüllüsü, Kur'an Kursu Öğreticisi mesai arkadaşlarım! 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Kur'an Kurslarımız bugün sona eriyor. Bu vesileyle bir eğitim yılı boyunca göstermiş olduğunuz fedakarlık ve gayretlerinizden dolayı Şarköy İlçe Müftülüğü olarak sizlere teşekkür ederiz. Rabbim! Emeklerinizi zayi eylemesin. ‘Sizin en hayırlınız Kur'an-ı öğrenen ve öğretendir’ Peygamberi müjdesinin muhatabı olan sizlere ve kursiyerlerinize teşekkür eder, iyi tatiller dileriz. Hizmet ve çalışmalarınızın devamını temenni eder, başarılar dilerim."dedi.

 İlçe Müftü Vekili Acar'ın yaptığı duanın ardından sona eren program kursiyerlere katılım belgesi ve hediyelerin verilmesinin ardından yapılan ikramla sona erdi.

 



Anahtar Kelimeler: ŞARKÖY’ KURSLARI TATİLE GİRDİ

VALİ SOYTÜRK DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI’NI KUTLADI

TUNCA NEHRİ’Nİ KURAKLIK VURDU: KONTROLLÜ SULAMAYA GEÇİLDİ

GÜRCÜN BARO BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

DÜNYA YOGA GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR

BOŞ ARAZİDE YANGIN ÇIKTI