ŞARKÖY’DE HALK TOPLANTISI YAPILDI

ŞARKÖY’DE HALK TOPLANTISI YAPILDI

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Şarköy’de düzenlenen ‘Halk Toplantısı’na katıldı.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, vatandaşların taleplerini, şikayetlerini ve dertlerini dinlemek, sorunları, ihtiyaçları yerinde tespit etmek ve çözüm üretmek amacıyla düzenlenen ‘Halk Toplantıları’ kapsamında  Şarköy’de Gölcük Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini tek tek dinleyen Vali Yıldırım, talep ve şikayetleri not aldı. Sorunların çözümü ve taleplerin yerine getirilmesi için talimatlarını verdi.

Toplantıda konuşan Vali Yıldırım: "Sizlere beraber olmaya, sizlerin ihtiyaç duyduğu hizmetleri öğrenmeye, sizlerin arzusu varsa onu dinlemeye geldik. İnşallah. Asıl konuşacak olan sizlersiniz. Burada bizim elimizden gelen bir şey varsa, bizim görevimiz varsa biz tabi ki yerine getiriyoruz. Bizim görevimizin dışında olan işleri gerekli yerlere iletiyoruz. Yapılmasını takip ediyoruz." dedi.

Ziyaretleri sırasında Vali Yıldırım’a Şarköy Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var ve ilçe protokolü eşlik etti.



Anahtar Kelimeler: ŞARKÖY’ TOPLANTISI YAPILDI

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?