ŞARKILAR ÇINAR BEBEK İÇİN SÖYLENDİ

ŞARKILAR ÇINAR BEBEK İÇİN SÖYLENDİ

SMA Tip 1 hastalığıyla mücadele eden Çınar Bebek için Çerkezköy ve Kapaklı’daki gönüllülerin düzenlediği yardım konseri büyük ilgi gördü.

SMA Tip 1 hastası Çınar Bebek için düzenlenen yardım konserinde ünlü sanatçılar Hülya Polat ve Hasan Yılmaz, sahne aldı. Kapaklı, Hanedan Düğün Salonu'ndaki konserde, sanatçılar Hülya Polat ve Hasan Yılmaz, bu kez eserlerini Çınar Bebek için seslendirdi. 

Ankara’da yaşayan Yusuf ve Süreyya çiftinin üç çocuklarından biri olan Çınar Bebeğe SMA Tip1 teşhisi konuldu. Tedavi süreci Ankara’da devam eden Çınar bebeğin bir an önce gen tedavisinin yapılması için Çerkezköy ve Kapaklı'daki gönüllüler seferber oldu. Çınar bebeğin tedavisi için hafta sonunda ünlü sanatçılar Hülya Polat ve Hasan Yılmaz'ın da katıldığı bir konser düzenlendi. Çınar bebek için Çerkezköy ve Kapaklı’daki gönüllülerin düzenlediği yardım konseri büyük ilgi gördü.

Katılımın yoğun olduğu konserde Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı AK Parti İlçe Başkanı Recep Bıyık, Kapaklı Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Emine İstek ve yönetimi, Gelecek Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Veysel Karakoç ve yönetimi, AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Nilgün Akyıldız ve yönetimi, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, Deva Partisi Kapaklı Kurucu İlçe Başkanı İlhan Turhan, Memleket Partisi Çerkezköy İlçe Sekreteri Musa Kavlak, Çerkezköy CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Şencan ve yönetimi ve iş adamları ve vatandaşlar destek gecesinde Çınar bebeği yalnız bırakmadı.

Sanatçıların seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla eğlenen konsere gelenler, açık artırmaya katılan iş adamları ve destek olmak adına kumbaralara atılan paralar bir kez daha dayanışmayı öne çıkardı. Gece sonunda sanatçılara, iş adamlarına ve siyasilere de birer plaket verildi.

Çınar Bebeğin Amcası Deniz Çakan yaptığı konuşmada, “Bizleri yalnız bırakmayan gönlü güzel dostlarımıza, bebeğimizin tedavisi için düzenlenen yardım kampanyasında destek olmak adına bu güzel organizasyonu düzenleyen Çınar bebeğimizin gönüllülerine, her daim desteğini esirgemeyen Kapaklı Belediye Başkanımız Mustafa Çetin’e iş adamlarımıza, siyasi parti temsilcilerimize, ve konsere gelen vatandaşlara çok teşekkür ederim.”dedi.



Anahtar Kelimeler: ŞARKILAR ÇINAR BEBEK SÖYLENDİ