SARI RENGİN POPÜLERİTESİ BELEDİYE MECLİSİ’NE DE YANSIDI

SARI RENGİN POPÜLERİTESİ BELEDİYE MECLİSİ’NE DE YANSIDI

Son dönemlerde sarı listelerin kazandığı zafer, sarı renge karşı sempati uyandırdı. Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Serdar Ürkmez’in bugünkü toplantıda giydiği ‘Sarı mont’ gündeme oturdu.

Bugün gerçekleştirilen Çerkezköy Belediye Meclisi’nde, ‘Sarı renk’ mont mecliste sıcak anlara neden oldu. Başkan Vahap Akay’ın dikkatinden kaçmayan sarı mont için espri yapmayı da ihmale etmedi.

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Aralık Ayı Toplantısı bugün gerçekleştirildi. Meclis’te son dönemlerde ‘Sarı Liste’ ile seçimlerde aday olanların kazanması, bu renge karşı dikkatleri de artırdı.  Meclis toplantısına ‘Sarı renk’ bir montla gelen CHP’li Meclis Üyesi Serdar Ürkmez, dikkatleri üzerine topladı. Toplantı salonundaki yerini aldıktan sonra oturduğu koltuğun yanındaki koltuğa da sarı renkli montunu asan Serdar Ürkmez, toplantı esnasında Başkan Akay’ın esprisine maruz kaldı. Meclis’i idare eden Başkan Vahap Akay, oylama yaptırdığı bir anda, “Serdar Abi yok mu?. Monta bakıyorum! Montta kalmış aklım.” diyerek espri yaptı. Akay’ın esprisi salondaki herkesi güldürdü.

İKİ HAFTA ARAYLA SARI LİSTE KAZANMIŞTI

Bu arada 12 Kasım 2022 tarihinde Sarı Liste ile Çerkezköy TSO seçimine giren Ahmet Çetin, başkan seçilirken hemen iki hafta sonra 27 Kasım 2022’de yeniden İlçe Başkan Adayı olan İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin de kongreden ‘Sarı’ renkle zaferle çıkmıştı.



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM