Gündem

Gündem Haberleri

SARI LİSTE’DEN SARAY ÇIKARMASI

SARI LİSTE’DEN SARAY ÇIKARMASI

Dünü Kapaklı’da geçiren Sarı Liste ekibi bugün de Saray’da seçim çalışması yaptı. ÇTSO Başkan Adayı Ahmet Çetin, öncülüğündeki Sarı Liste ekibi, Saray’daki üyeleri ziyaret ederek destek istedi.

ÇTSO (Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası) Meslek Komitesi seçimlerine yönelik çalışmalarını hızlandıran Sarı Liste ekibi ve Başkan Adayı Ahmet Çetin hafta sonunda Kapaklı ve Saray’ı ziyaret ederek ÇTSO üyelerinden destek istedi. Dün Kapaklı’da çalışan Ahmet Çetin ve ekibi bugün (Pazar) de Saray’daydı.

ÇTSO MOBİL UYGULAMA PROJESİ

ÇTSO Başkan Adayı Ahmet Çetin ve ekibi bugün Kapaklı’da ziyaretlerde bulundu. Saray’daki firma sahiplerini ziyaret eden Ahmet Çetin, göreve geldikten sonra Saray’a yönelik yapacakları hizmetleri üyeleri tek tek gezerek anlattı.  Bölge esnaf, tüccar ve sanayicisini birbirine kenetlemek için yola çıktıklarını belirten Ahmet Çetin, “Saray’ın hizmetlerimizden daha fazla yararlanması için üyelerimizin 7/24 ulaşabileceği ÇTSO Mobil Uygulama projemizi derhal hayata geçireceğiz. Bölgemizin ihtiyaçları doğrultusunda gerekli akredite laboratuvar ve test merkezlerini Ticaret ve Sanayi Odamız çatısı altında açılması için öncülük edeceğiz. Araç muayene istasyonumuzu Kapaklı ve Saray arasında bir noktaya düşünüyoruz. Saray’a da odamızın bir irtibat ofisini iş başına gelir gelmez hemen faaliyete geçireceğiz.” dedi.

ŞEFFAF DENETLENEBİLİR BİR ODA…

Göreve geldiklerin de ‘İstişare kültürü’nü uygulamaya sokacaklarını belirten Sarı Liste Başkan adayı Ahmet Çetin, “Yönetim olarak yeni dönemde, daha şeffaf çalışmak ve ortak aklı devreye sokmak istiyoruz. Denetlenebilir şeffaf ve de esnaf, tüccar ve sanayici bağını güçlendirecek tüm üyelerimizle istişare kültürü çerçevesinde çalışacağız. Yeni dönemde odamızın kapıları tüm üyelerine sonuna kadar açık olacak ve bütün meclis toplantılarımızı, basın mensuplarına açık olacak şekilde canlı yayınlayacağız. Böylece her zaman şeffaf ve denetlenebilir olduğumuzu sizlerle paylaşmak istediğimizi göstermek istiyoruz.” diye konuştu.

KAHVALTI’YA SARI LİSTE EKİBİ DE KATILDI

Saray Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, üyeleri ve ailelerine yönelik kahvaltı ve kanat partisi düzenledi. Etkinliğe Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin ve ekibi de katıldı. Çetin, S.S. Saray Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özen’e daveti nedeniyle teşekkür etti.

Bu arada, Sarı Liste’nin Saray ziyaretleri sırasında ÇTSO seçimlerine hazırlanan bir başka listeyle de karşılaştılar. Mavi Liste ile Sarı Liste ekipleri Saray’da birbirlerine başarılar diledi.

 



Anahtar Kelimeler: LİSTE’ SARAY ÇIKARMASI

VARTOLULAR ÇERKEZKÖY DERNEK KURDU

PLATONİK AŞIĞIN ÖLDÜRDÜĞÜ FATMA TOPRAĞA VERİLDİ

BİR HAFTADA 5 BİN 958 TON SICAK ASFALT ATILDI

MERİÇ-ERGENE HAVZASI HAVZA SU KURULU TOPLANTISI YAPILDI

TEKİRDAĞ’DA PLATONİK AŞK CİNAYETİNDE ÖLÜ SAYISI 2’YE YÜKSELDİ