Gündem

Gündem Haberleri

SARI LİSTE VİTES ARTIRDI

SARI LİSTE VİTES ARTIRDI

Çerkezköy TSO Başkan Adayı Ahmet Çetin ve ekibi hafta sonunda firma ziyaretlerini sürdürdü. Sarı Liste’nin ziyaretlerinde bir firmanın çalışma masası hoş bir tesadüf oldu.

Çerkezköy TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Başkan Adayı Ahmet Çetin, bugün de firma ziyaretlerini sürdürdü. Sarı Liste’nin ziyaretlerinde bir firmanın çalışma masasını gören Ahmet Çetin’e hoş tesadüf karşısında, poz vermekten kendini alamadı. Çetin, Sarı Liste olarak esnafımızın sorunlarına kalıcı çözümler getirecek projelerimizle göreve hazırız.”dedi.

SARI LİSTE SEÇİME SAYILI GÜNLER KALA VİTES ARTIRDI

12 Kasım Cumartesi günü Ambardere mevkiinde bulunan Çerkezköy Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi’nin hemen yanında bulunan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Trakya Anadolu Lisesi’nde yapılacak olan seçime 15 gün kadar kalırken, Sarı Liste hızını artırdı. Bugün de boş durmayan Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin, bir dizi ziyarette bulunurken ardından da iş merkezi açılışına katıldı.

ÇERKEZKÖY’DE FİRMA ZİYARETLERİ YAPTI

Bugün Çerkezköy Öztrak Caddesi’nde ÇTSO üyelerini ziyaret eden Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin, seçim öncesi destek istedi. Ziyaretlerinde destek veren firma sahiplerine “Esnaf, tüccar ve sanayici birlikte kazanacağız” diye karşılık veren Ahmet Çetin, “Esnafımızın teveccühü ile ÇTSO’da yeni dönemi birlikte kurgulayacak ve üyelerimizin daha fazla ticaret yapması için ortak akılla çalışacağız. Kıymetli destekleri için bölge esnafımıza gönülden teşekkür ediyorum. Birlikte başaracağız, birlikte kazanacağız.”diye konuştu.

KALICI ÇÖZÜMLER GETİRECEĞİZ

Ziyaretleri sırasında oda üyelerine ‘Hep birlikte kazanma’ sözü veren Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin, “Sarı Liste olarak esnafımızın sorunlarına kalıcı çözümler getirecek projelerimizle göreve hazırız.  ÇTSO için bir ilk olacak Yüksek İstişare Kurulu’nu kuracağız. Bölgemizdeki duayen sanayici, tüccar ve esnafımızdan oluşan bu kurul ile odamız bünyesinde bir tecrübe paylaşım ağı kuracağız.”diye konuştu.

AÇILIŞA KATILDI

Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin, daha sonra ekibiyle birlikte bir AVM’nin açılış törenine katıldı. Açılışta yoğun ilgi gören Çerkezköy TSO Başkan Adayı Ahmet Çetin, bir de konuşma yaptı. Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı’nın da katıldığı açılış töreninde konuşan ÇTSO Başkan Adayı Ahmet Çetin, AVM’nin Çerkezköy’e hayırlı olması dileğinde bulundu.  Bölgemize yönelik yeni yatırımcılardan övgüyle bahseden Ahmet Çetin, “Ben, sen, o yok. Biz varız. Hep birlikte, kazanacağız diyoruz. Ne diyoruz. Esnaf, tüccar, sanayici birlikte kazanacağız, diyoruz. Çerkezköy, Saray, Kapaklı, Veliköy, Karaağaç, Kızılpınar birlikte kazanacak.”dedi.



Anahtar Kelimeler: LİSTE VİTES ARTIRDI

İTFAİYE EKİPLERİ SON 3 AYDA 3.485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

YAZ KÜLTÜR SANAT ATÖLYELERİ KAPILARINI AÇTI

FASLILARI MOLDOVALI YURT DIŞINA KAÇIRMAK İSTERKEN YAKAYI ELE VERDİLER

SAHİLDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

OTOBANDAN ATILAN SİGARA İZMARİTİ YANGIN ÇIKARDI