SARI LİSTE BAŞKAN ADAYI AHMET ÇETİN İNTERMOB FUARI’NI ZİYARET ETTİ

SARI LİSTE BAŞKAN ADAYI AHMET ÇETİN İNTERMOB FUARI’NI ZİYARET ETTİ

ÇTSO Başkan Adayı Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yaptığı Çetin Group bünyesinde faaliyet gösteren ÇEMOBSAN’ın da katıldığı İNTERMOB WOODTECH fuarını ziyaret ederek, katılımcı firmaları ziyaret etti.

Çerkezköy TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin, İNTERMOB, 24.Uluslararası (Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi) Fuarı’nda ekibiyle birlikte katılımcı firmaları ziyaret etti.

İNTERMOB FUARINDA…

İNTERMOB, 24.Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı. Ahşap, orman ürünleri ve teknolojileri alanlarında trendlerin belirlendiği, mobilya yan sanayi ve aksesuarları sektörlerinin öncü firmalarının en yeni ürün ve hizmetlerini görücüye çıkardığı, yerli ve yabancı ziyaretçi açısından etkin ve verimli bir pazarlama alt yapısı oluşturan İNTERMOB Teknolojisi Fuarı 22 Ekim Cumartesi günü açıldı. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 26 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek INTERMOB WOODTECH Fuarı’nda Çetin Gorup bünyesinde faaliyet gösteren ÇEMOBSAN’ın da katılımcı olarak yer alıyor. Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin de bugün İstanbul’da uluslararası İNTERMOB Fuarı’nı ziyaret etti.

“HAYIRLI VE BEREKETİ BOL BİR FUAR DİLİYORUM”

Çerkezköy TSO Başkan Adayı Ahmet Çetin, Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yaptığı Çetin Group bünyesinde faaliyet gösteren ÇEMOBSAN’ın da katıldığı İNTERMOB WOODTECH fuarını ziyaret ederek, katılımcı firmaları ziyaret etti. Çetin Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seval Çetin’in ve ÇEMOBSAN Genel Müdürü Atakan Çetin’in de katıldığı fuarı gezen Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin, “Fuar oldukça verimli geçmesi katılımcı firmalarımızın yüzlerini güldürüyor. Tüm katılımcı firmalarımıza hayırlı ve bereketi bol bir fuar diliyorum.” dedi.



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM