SARAY BELEDİYESİ’NDEN PAZARDA TERAZİ KONTROL İSTASYONU

SARAY BELEDİYESİ’NDEN PAZARDA TERAZİ KONTROL İSTASYONU

Saray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, pazarda vatandaşların alışverişlerini daha adil ve şeffaf bir şekilde yapabilmesi için terazi kontrol istasyonu uygulamasını hayata geçirdi.

Saray Belediyesi tarafından halk pazarında vatandaşların aldıkları ürünlerin ağırlıklarını kontrol edebilmesi için terazi kontrol istasyonu oluşturdu.

VATANDAŞLAR ALDIKLARI ÜRÜNLERİN AĞIRLIĞINI KONTROL EDEBİLECEK
Saray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, pazarda vatandaşların alışverişlerini daha adil ve şeffaf bir şekilde yapabilmesi için terazi kontrol istasyonu uygulamasını hayata geçirdi. Terazi kontrol istasyonu noktasında vatandaşlar, pazardan aldıkları sebze ve meyveleri tartarak ağırlığının doğru olup olmadığını kontrol edebilecek.

Uygulamadan memnuniyet duyduğunu belirten vatandaşlar, “Aklımızda soru işareti kalmayacak. Aldığımız ürünün bedeli oranında bize satılıp satılmadığını göreceğiz.” dedi.

 

 

 



Yorum Yazın

TRAKYA TARIM MAKİNALARI KÜMELENME PROJESİNDE İLK EĞİTİM GERÇEKLEŞTİ

TEKİRDAĞ’IN 2024 GSYH’Sİ 718 MİLYAR 484 MİLYON TL OLDU

BAŞKAN ÇETİN’E VELİKÖY OSB MTAL’DEN ZİYARET

MESLEK KOMİTESİ ÜYELERİNDEN ÇERKEZKÖY İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ’NE ZİYARET

TÜFE KASIM AYINDA YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRDÜ: YILLIK ARTIŞ YÜZDE 31,07