SARAY BELEDİYESİ’NDEN CENGİZ TOPEL İLKOKULU’NA ANLAMLI HEDİYE

SARAY BELEDİYESİ’NDEN CENGİZ TOPEL İLKOKULU’NA ANLAMLI HEDİYE

15 Mayıs Hava Şehitlerini Anma Günü nedeniyle Cengiz Topel İlkokulu’na Saray Belediyesi’nden özel bir tablo hediye edildi.

Saray Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 15 Mayıs Hava Şehitlerini Anma Günü münasebetiyle Cengiz Topel İlkokulu’nu ziyaret ederek özel olarak tasarlanan Cengiz Topel tablosunu hediye etti.

SARAY BELEDİYESİ’NDEN CENGİZ TOPEL İLKOKULU’NA ZİYARET
Saray Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Arif Naci Öngören, 15 Mayıs Hava Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla pazartesi günü Cengiz Topel İlkokulu’nu ziyaret etti. Öngören, Cengiz Topel İlkokulu Müdürü İrfan Acar ve Müdür Yardımcısı Zeynep Bozbay’a ilk hava şehidi olan Yüzbaşı Pilot Cengiz Topel’in yaşam öyküsünü de içeren özel olarak tasarlanan tabloyu hediye etti. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten yetkililer, anlamlı hediyesi için Saray Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.



Yorum Yazın

SERVİSÇİ ESNAFI RAYİÇ BEDELİN ALTINDAKİ TEKLİFLERDEN ŞİKÂYETÇİ

ÇERKEZKÖY TSO 30 ADET MEYVE FİDANI DİKTİ

TEKİRDAĞ’DA EŞİTLİĞE GİDEN YOLUN 91. YILI KUTLANDI

Edirne’de polis eşleri tek yürek oldu, tüm ürünler tükendi

EDİRNE’DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ