BAŞKAN ERKİŞ: RİSKİ BİRLİKTE AZALTALIM

BAŞKAN ERKİŞ: RİSKİ BİRLİKTE AZALTALIM

Korona Virüs tedbirleri kapsamında başta dezenfektan olmak üzere denetimlerini sürdüren Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, salgın riskini vatandaşlarla birlikte alacakları tedbirlerle azaltacaklarını söyledi.

Korona virüs tedbirleriyle ilgili yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, vatandaşlara `Riski birlikte azaltalım` çağrısı yaptı. Başkan Erkiş, belediye olarak üzerlerine düşen görevleri büyük bir hassasiyetle yapmanın gayreti içinde olduklarını vurguladı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen Koronavirüs (COVID-19)tehdidi oluşmaya başladığı ilk andan itibaren çeşitli önlem çalışmalarıyla, virüsün yayılımını en az seviyeye indirmek için bütün olanaklarını seferber eden Saray Belediyesi, titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, "Geçici olan bu duruma karşı anlayış göstermek, bilim insanlarının tavsiyelerine uymak toplum sağlığı açısından hepimizin görevidir. En güvenli yer eviniz. Evde kal."çağrısını yeniledi.

Saray Belediyesi, başta dezenfektan çalışmaları olmak üzere zabıta ekipleriyle birlikte salgın karşısında vatandaşın yanında olmayı sürdürüyor. Zabıta ekiplerinin market ve gıda satış noktalarında fiyatlarla ilgili denetimlerini de aralıksız sürdürdüğü belirtildi.



Anahtar Kelimeler:

PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR