SARAY?DA COVİD-19 DENETİMLERİ YAPILDI

SARAY?DA COVİD-19 DENETİMLERİ YAPILDI

?Sağlık İçin, Hepimiz için? Parolası ile düzenlenen Korona virüs denetimleri,Saray Kaymakamı Adnan Tezcan, Belediye Başkanı Özgen Erkiş ve İlçe Emniyet Müdürü Şakir Oda tarafından gerçekleştirildi.

?Sağlık İçin,Hepimiz için? Parolası ile düzenlenen Korona virüs denetimleri,Saray Kaymakamı Adnan Tezcan, Belediye Başkanı Özgen Erkiş ve İlçe Emniyet Müdürü Şakir Oda tarafından gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığının  81 İl Valiliğine  göndermiş olduğu ?COVİD-19 Tedbirleri Kapsamında Denetimler? konulu genelgede; kontrollü sosyal hayat döneminde, salgınla mücadelenin genel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra her bir faaliyet alanı için alınması gereken önlemler ayrı ayrı belirlenerek, bu kural ve tedbirler çerçevesinde faaliyetlerin sürdürülmesi sağlandığı ifade edildi.

Genelgede ayrıca; İşyerleri, şehir içi toplu taşıma araçları ve ticari taksilerde Hayat Eve Sığar Güvenli Alan  sisteminin kullanımının yaygınlaştırılması ve vatandaşların sistem üzerinden gelen salgın kurallarına uyumu değerlendiren geri bildirimlerine göre denetimler yoğunlaştırılacağı, bu süreç sonunda tedbirlere uyan işyerlerinin ödüllendirilmesi ve diğer işyerlerinin teşvik edilmesi amacıyla art arda yapılan üç denetim sonucunda Sağlık Bakanlığı Covid-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehber ile Bakanlığımız denetim formlarında belirtilen kurallara uyduğu tespit edilen işyerleri, şehir içi toplu taşıma araçları ve ticari taksilere Güvenli Alan logosu verileceği belirtildi.

 

 

 



BUGÜN DÜNYA KALP GÜNÜ

OPTİMED ONKOLOJİ BÖLÜMÜ AÇTI

BÜYÜKŞEHİR’DEN KANSERDE ERKEN TANI FARKINDALIĞI

HALK SAĞLIĞI HAFTASI’NDA DOKTOR BAŞKAN SAHADA

PROSTAT KANSERİNİN FARKINDA MISINIZ?