ŞANLIURFA İSKENDER’DE İFTAR TELAŞI

ŞANLIURFA İSKENDER’DE İFTAR TELAŞI

İftarın vazgeçilmez mekanı Çerkezköy Şanlıurfa İskender Kebap Salonu’da, dört ayrı menüyle iftar etme fırsatı sunuluyor.

Çerkezköy Şanlıurfa İskender Kebap Salonu, yine iftar sofralarının aranılan mekanı olmaya devam ediyor. İftar vaktine yaklaşırken, tecrübeli ustalar ve garsonları tatlı bir telaş alıyor. Ta ki ezan okunup, müşteriler iftarını yapıncaya kadar! İşte bu telaş içerisinde iftar menüleri…

Her yıl ramazan ayı gelince evlerle birlikte restoran ve lokantalarda da tatlı bir iftar telaşı başlıyor. Çerkezköy’ün leziz mekanlarının önde gelenlerinden Şanlıurfa İskender Kebap Salonu  30 yıldır müşterilerinin damak tadına farklı bir lezzet katıyor. Ramazan ayında iftar için tercih edilen mekanların başında gelen Çerkezköy Köse Sokak'ta hizmet veren Şanlıurfa İskender Kebap Salonu’nda, ezan yaklaştıkça, yoğunlukta artıyor. Şanlıufra İskeder Kebap`ın tecrübeli şefi ve işletme müdürü Orhan Digicibaşı, "Mübarek Ramazan ayı bir başka oluyor. İftarda bizi tercih eden vatandaşlarımıza vaktinde ve sıcak menülerini rahat rahat yiyerek oruçlarını açmaları için tüm ekibimiz elinden geleni yapıyor. Sadece mekanımızda değil, siparişlerimizde ramazan ayında artıyor. Bu yüzden yoğunluk yaşıyoruz. Her akşam iftarda rezervasyonunuz yoksa aç kalabilirsiniz. Şanlıurfa İskender Kebap’ta iftarını yapmak isteyen vatandaşlarımız önceden rezervasyon yaptırılmaını öneririz. "dedi.

4 AYRI MENÜ VAR

Orhan Digicibaşı ramazan ayı boyunca 4 ayrı menü iftarda sunduklarını belirterek, bu menülerin çorba ana yemek, tatlı ve içecekten oluşturğunu kaydetti. Menülerin fiyatları ise şöyle; Menü 1: 275 TL. Menü 2: 250 TL, Menü 3: 190 TL, Menü: 180 TL.

 



Anahtar Kelimeler: ŞANLIURFA İSKENDER’ İFTAR TELAŞI

İTFAİYE EKİPLERİ SON 3 AYDA 3.485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

YAZ KÜLTÜR SANAT ATÖLYELERİ KAPILARINI AÇTI

FASLILARI MOLDOVALI YURT DIŞINA KAÇIRMAK İSTERKEN YAKAYI ELE VERDİLER

SAHİLDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

OTOBANDAN ATILAN SİGARA İZMARİTİ YANGIN ÇIKARDI