SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜ İLE KUTSAL TOPRAKLARA ZİYARET

SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜ İLE KUTSAL TOPRAKLARA ZİYARET

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Süleymanpaşa Meslek Yüksekokulu ve Süleymanpaşa Müftülüğü ortak çalışması ile kız Kur'an kursu öğrencileri sanal gerçeklik gözlüğüyle kutsal toprakları ziyaret etti.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu ve Süleymanpaşa İlçe Müftülüğü iş birliği çerçevesinde gerçekleştirilen uygulama ile Yaz Kur’an Kursu kız öğrencileri sanal gerçeklik teknolojisiyle Kâbe’yi ziyaret etti.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nden Öğretim Görevlisi Yarkın Çelik’in yürütücülüğünde sanal gerçeklik gözlükleriyle gerçekleştirilen Kutsal Topraklar ve Kâbe ziyaretinde, Marmaraereğlisi MYO Müdürü Doç. Dr. Veli Sırım, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hakan Uruç, Öğr. Gör. Yarkın Çelik ve Kur’an Kursu Hocası Yağmur Küçük yer aldı. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Marmaraereğlisi MYO, geçtiğimiz haftalarda Marmaraereğlisi’nde başlattığı, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, minik öğrencileri hem eğlendirecek hem de bilgilendirerek maneviyatlarını güçlendirecek bir etkinliği daha hayata geçirdi. Sanal gerçeklik gözlükleriyle dijital anlamda Kâbe ziyareti gerçekleştiren Kur’an-ı Kerim Kursu minik kız öğrencileri, etkinlikte büyük heyecan yaşadı. Öğrencilerin oldukça ilgisini çeken sanal gerçeklik uygulamalarına ilişkin açıklama yapan proje yürütücüsü Öğr. Gör. Yarkın Çelik, sanal gerçeklik gözlükleriyle Kutsal Toprakların ziyaretinin büyük ilgi gördüğünü ve bu tarz etkinliklerin ileride tekrar gerçekleştirilebileceğini vurguladı.

 



KURBAN BAYRAMI BOYUNCA KESİNTİSİZ ENERJİ İÇİN EKİPLER SAHADA OLACAK

BİLİM ŞENLİĞİ ÇOSB’DE DÜZENLENECEK

KOÇAK ORTAOKULU’NDA BİLİM FUARI AÇILIŞI

SERKAN MÜJGAN KARAGÖZ ORTAOKULU’NDAN TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI

ÇTSO ALMANYA HANNOVER MESSE FUARI’NDA