SAMSUNG, TEDARİKÇİ AĞINDA YER ALMA İMKANI TEDARİKÇİ GÜNLERİNDE SAĞLANACAK

SAMSUNG, TEDARİKÇİ AĞINDA YER ALMA İMKANI TEDARİKÇİ GÜNLERİNDE SAĞLANACAK

ÇTSO’nun bölgedeki önde gelen firmalar ile KOBİ'leri buluşturmayı hedeflediği ve ara üründe bölge işletmelerinin tercih edilmesine yönelik hayata geçirmeyi planladığı Tedarikçi Günleri programı için görüşmeler devam ediyor.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın büyük işletmeler ile KOBİ’leri bir araya getirmeyi hedefleyerek düzenleyeceği Tedarikçi Günleri programı kapsamında ziyaretleri devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde proje kapsamında Arçelik firması ile bir araya gelen Oda Yönetim Kurulu’nun bir sonraki ziyaret noktası ise Samsun oldu.

 Gerçekleşen ziyarete Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Sifil, Yönetim Kurulu Üyeleri Ümit Süthan ve Bünyamin Fırat katıldı. Çerkezköy TSO heyeti burada Samsun işletmesi AR-GE Birimi Yetkilileri  Sayın Tolga Ekici ve Sayın Ramiz Erdem Aykaç ile bir araya geldi. Samsung Ar-ge Yetkilileri burada, Çerkezköy işletmesindeki üretim alanlarında ve yerlileştirilmesi muhtemel ürünlerden bahsetti. 

ULUSAL TEDARİKÇİ FİRMALAR ARASINDA YER ALMA FIRSATI 

Çerkezköy TSO heyeti, burada Tedarikçi Günleri programının hedeflerinden bahsetti.  Düzenlenecek olan programda bölgenin önde gelen büyük işletmeleri ile ara ürün temini sağlayan KOBİ'lerin bir arada çalışması ve iki taraf için de kazanç sağlayacak anlaşmalara imza atılması hedefleniyor. Düzenlenecek programda yeni ticari anlaşmalara imza atan üyeler, Samsung tedarikçi ağında yer alacağı gibi sadece bölgesel değil aynı zamanda ulusal tedarikçi firmalar arasında yer alma fırsatı bulacak ve yeni pazarlara açılabilecek.

Oda heyeti, ilerleyen günlerde bölgenin öncü firmalarına ziyaretlerin devam edeceğini belirtti. 



ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM

İLK BİN İÇİNDE 35 FİRMA ÇERKEZKÖY TSO ÜYESİ

TİM’İN İLK 1000 FİRMA ARASINDA ÇOSB’DEN 28 FİRMA GİRDİ

İLK 1000 İÇİNDE 27 FİRMA VAR