Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Rafet Okay’ın tensipleriyle Salih Yancı, Yeniden Refah Partisi İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirildi.
Yeniden Refah Partisi İlçe Teşkilatı’nda Gençlik Kolları Başkanlığı görevine yeni atama yapıldı. İlçe Başkanı Rafet Okay’ın tensipleriyle Salih Yancı, Yeniden Refah Partisi İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine atandı.
“MİLLİ GÖRÜŞ BİR MAKAM DEĞİL, KUTLU BİR DAVADIR”
Yapılan açıklamada, Milli Görüş’ün makam ve mevki arayışı değil; ahlak ve maneviyatı esas alan kutlu bir dava olduğu vurgulandı. İnancını siyasetin merkezine koyan, adaleti ve hakkı üstün tutan bu anlayışta gençliğin davanın dinamizmi ve teminatı olduğuna dikkat çekildi.
GENÇLİĞİN İHYASI VE YAŞANABİLİR BİR TÜRKİYE VURGUSU
Milli Görüş terbiyesiyle yetişmiş bir genç olan Salih Yancı’nın; adalet, hakkaniyet ve millet sevdasını daha ileriye taşıyacağına yürekten inanıldığı ifade edildi. Açıklamada, bu görevlendirmenin gençliğin ihyası, ahlaklı nesillerin inşası ve “Yaşanabilir Bir Türkiye” idealine giden yolda hayırlı hizmetlere vesile olması temennisinde bulunuldu.
Yapılan görevlendirmenin ilçe teşkilatına ve davaya hayırlar getirmesi dilenirken, yeni İlçe Gençlik Kolları Başkanı Salih Yancı’ya görevinde başarılar temenni edildi.