SALİH AZBAY’DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMASI

SALİH AZBAY’DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMASI

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, “30 Ağustos Türk milletinin imanından aldığı güçle girdiği her savaştan zaferle çıktığını kanıtlayan bir kahramanlık destanıdır.”dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayan AK Parti İlçe Başkanı Salih Azbay şunları dedi: “Tarihte hiçbir dönem dayatma ve sömürüyü kabul etmeyen bir milletin fertleri olarak bugünkü mevcudiyetimizin yegane dayanağı da aynı onurlu duruştur. “BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR / TOPRAK, EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR” dizesinde ifade edildiği gibi, bir gül bahçesine girer gibi toprağa düşen her şehidimiz, bu toprakları vatanımız olarak tescilleyen birer mühürdür.

Hiç şüphe yok ki; bu tarihi zaferlerde en büyük silahımız, topumuz-tüfeğimiz değil, birliğimiz, beraberliğimiz ve imanımız olmuştur. Şimdi bize düşen görev bu kardeşliği daha ileriye götürmektir.

Kardeşlik, adalet ve dayanışma bayrağını sürekli daha ileri taşımalıyız. Bu noktada her birimizin büyük sorumluluğu vardır. Herkes bilmelidir ki; milletimiz bu topraklarda barış, huzur ve esenlik içinde, kirli oyunlara boyun eğmeden, kıyamete kadar özgür ve kardeşçe yaşayacaktır.

Bu vesileyle, Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha minnetle, rahmetle yâd ediyor, tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.”



TEKİRDAĞ’DA SU ÇALIŞTAYI YAPILACAK

KİŞİSEL VERİLERİN CALINMASINA İLİŞKİN SORU ÖNERGESİ VERDİ

CANDAN BAŞKAN'DAN EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ İSTEĞİ

KOCAELİ MİLLETVEKİLİ YILMAZ’DAN ÇERKEZKÖY’E ZİYARET