SAKATLAR CAN SIKMAYA DEVAM EDİYOR

SAKATLAR CAN SIKMAYA DEVAM EDİYOR

Kar yağışı nedeniyle ertelenen Tekirdağspor maçının ardından bir günlük izne çıkan 1911 Çerkezköyspor’da sakatlar can sıkmaya devam ediyor.

BAL (Bölgesel Amatör Lig) 8. Bölge 1. Grup’ta bu hafta yoğun kar yağışı ve soğuk hava yüzünden ertelenen maçlar yüzünden hafta sonunda Tekirdağspor maçını oynamayan 1911 Çerkezköyspor’da sakatlar can sıkıyor. Geçtiğimiz hafta 4 futbolcusu sakat olan 1911’in ertelenen maçlarla birlikte bir oyuncuda düzelme yaşanırken, 3 oyuncu hala düşündürüyor. Teknik Direktör Yahya Aydın, maç gününe kadar bir oyuncunun daha oynayabilecek hale geleceğini ancak 2 oyuncunun ise yetiştirilmesi için yoğun gayret gösterdiklerini söyledi.

BİR OYUNCU TAMAMEN İYİLEŞTİ

Liglerin bir hafta ertelenmesi nedeniyle cumartesi ve Pazar günü antrenman yapan 1911 Çerkezköyspor, Tekirdağspor hazırlıklarına bir günlük ara verdi. Bugünü dinlenerek geçiren 1911’de oyuncular izne çıkarken, yarın saat 14.00’da Tekirdağspor maçının oynanacağı Mustafa Uğraş Stadyumu’nda yapılacak antrenmanla, hazırlıklar devam edecek. Teknik Direktör Yahya Aydın, lige verilen aranın bir oyuncunun Tekirdağspor, maçı için avantaj sağladığını ancak halen 3 futbolcularının sıkıntılı olduğunu dile getirerek, “Biliyorsunuz Tekirdağspor ile hayati bir maça çıkacağız. Bu maç bizim için çok önemli. Mutlaka galip geleceğimiz bir maç. Geçen haftadan 4 oyuncumuzda sakatlık sorunu yaşıyorduk. Bir haftalık erteleme bir oyuncumuzu bize kazandırdı ama hala üç oyucumuzla ilgili  sorun yaşıyoruz. Maçın oyun şeklini değiştirecek bu oyuncularımızla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Birinin maç gününe kadar tamamen iyileşeceğini düşünüyorum. Ancak iki oyuncumuzla ilgili son kararımızı Perşembe ya da Cuma günü vereceğiz. Bu süreçteki iyileşme durumlarına göre oyun pozisyonumuza da yeni şekil vereceğiz. Bizim tüm oyuncularımız birbirini aratmayacak durumda. Taraftarlarımız her şeye rağmen bu maçı kazanacağımıza inansın bizi öyle desteklesinler.”dedi.

NASIL OYNAYACAĞIMIZA PERŞEMBE VEYE CUMA GÜNÜ KARAR VERECEĞİZ

Sakatların pozisyonuna göre Perşembe ve Cuma günü oyun şekline yeni bir pozisyon kazandıracaklarını hatırlatan Tecrübeli Teknik Adam Yahya Aydın, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Her mevkide alternatifimiz var. Sağolsun Başkanımız sayın Murat Yiğit Aslan, alternatifsiz mevki bırakmadı. Ancak oyuncu grubu olarak maç fazlası olan oyuncularımızdan iki üç tanesinde sıkıntılarımız var. Perşembe ya da Cuma gününe kadar bu oyuncularımızı yetiştirebilirsek yetiştireceğiz. Yetiştiremezsek o zaman oyun şekline çift santrafor mu tek santrafor mu oynayacağımıza yoksa kanatları mı takviye edeceğimize o zaman karar vereceğiz.”

TEK ÇEKİNCEM YAN UNSURLAR

Tekirdağspor maçıyla ilgili geçtiğimiz haftada bazı endişeleri dile getirdiğini hatırlatan Teknik Direktör Yahya Aydın, “Geçen haftada söylemiştim. Bizim oyun olarak hiçbir çekincemiz yok. Bu maçı kazanacağımıza futbolcularım benden çok inanıyor. İlk maçta Tekirdağ’da yaşadıklarımız bizi endişelendiriyor. Yan unsurlar umarım devreye girmez. Çünkü ilk maçta galipsin ve son dakikalara gidiyorsun. Bir anda beraberlik geldi. Biz o maçı kazansaydık, zaten bugün Tekirdağspor diye bir takım olmayacaktı ve şu an 1911 Çerkezköyspor güle oynaya lig şampiyonu olmuştu. Yan unsurların ne kadar önemli olduğunu görüyorsunuz. İşte bu çekinceler, bugün bize bunları konuşturuyor. Umarım, herkes oyununu oynar.”dedi.

GALİBİYETİ TARAFTARIMIZA ARMAĞAN EDECEĞİZ

Tekirdağspor’un ikinci yarıya iyi başladığını, önemli maçlar çıkardığını söyleyen Teknik Direktör Yahya Aydın, “Prensip olarak tüm rakiplerimize olduğu gibi Tekirdağspor’a da saygı duyuyoruz. Ligde başarılar diliyorum. Lakin bu maçı biz onlardan daha çok istiyoruz ve kazanacağız. En iyi şekilde bu maça hazırlanıyoruz. Bir haftalık ertelemeyi de iyi değerlendirdiğimize inanıyorum. Hakemler maçı iyi yönettiği takdirde, takım olarak hiçbir endişemiz yok. Taraftarımıza bu maçın galibiyetini armağan edeceğiz.” diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: SAKATLAR SIKMAYA DEVAM EDİYOR

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM