ŞAHİN BEY’İN MUTLU GÜNÜ

ŞAHİN BEY’İN MUTLU GÜNÜ

Pera Villa Pastaneleri’nin sahibi Şahin Aktürk, oğlu Barış Aktürk’ü evlendirdi.

Çerkezköy ve Kapaklı’da faaliyet gösteren Pera Villa Pastaneleri’nin sahibi Şahin Aktürk'ün oğlu Barış Aktürk, Pelin Kazan ile dünya evine girdi.

Hafta sonunda Pera Villa Kır Bahçesi’nde düzenlenen düğünde Aktürk ve Kazan aileleri davetlileri kapıda karşıladı. Genç çift Barış Aktürk ve Pelin Kazan’ın salona girmesiyle başlayan düğünde, çok sayıda davetli yerini aldı. Düğüne, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer ve eşi Kamil Yüceer, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı ve Enver Bayram, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, MHP MYK Üyesi Koray Önsel, DEVA Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yunus Kara, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

GENÇ ÇİFTİ TEBRİK ETTİLER

Davetlilerin alkışları arasında ‘Fikrimin İnce Gülü’ şarkısı eşliğinde ilk danslarını yapan Barış Aktürk ile Pelin Kazan çifti, daha sonra pasta kesti. Takı töreniyle devam eden düğünde genç çifti davetliler tek tek tebrik etti. Düğün, davetlilerin canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenmesiyle devam etti.

 

 



Anahtar Kelimeler: ŞAHİN MUTLU

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM