SAHİL VE PLAJLARA BÜYÜKŞEHİR'İN ELİ DEĞDİ

SAHİL VE PLAJLARA BÜYÜKŞEHİR

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, bayram tatili ve turizm sezonu öncesinde denizlerde başlattığı temizlik ve düzenleme çalışmalarına hız verdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, bayram tatili ve turizm sezonu öncesinde sahil, plaj, kıyı ve denizlerde başlattığı temizlik ve düzenleme çalışmalarına hız verdi.

135,5 kilometre kıyı şeridine sahip olan Tekirdağ'da, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından bayram tatili ve turizm sezonu hazırlıkları kapsamında bir yandan deniz temizliği ve yosun temizliği yapılırken, diğer taraftan kumsallar temizlenip düzenlenerek yaz sezonu öncesi vatandaşların kullanımına hazır hale getiriliyor.

Toplamda 33 halk plajının bulunduğu Süleymanpaşa, Şarköy ve Marmaraereğlisi ilçelerinde çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, çok sayıda iş makinesi ve personelle, çöp temizleme, kum eleme gibi çalışmalar da gerçekleştiriyor.

Ayrıca bahse konu çalışmalar çerçevesinde bu yıl Şarköy’de 8 tane plajda uluslararası denetimlerle, toplamda 33 kriter koşuluyla verilen Uluslararası Mavi Bayrak dalgalanacak.

BAŞKAN YÜCEER: “MAVİ GÖZLÜ KENTİMİZDE TURİZMİ CANLANDIRMAYI HEDEFLİYORUZ”

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, tüm sahil ve plajlarda titiz bir çalışma yürütüldüğünü belirterek, “Marmaraereğlisi, Şarköy ve Süleymanpaşa ilçelerimizde ekiplerimiz yoğun bir çabayla temizlik çalışmalarına devam ediyor. Mesai mefhumu gözetmeksizin sahada olan ekiplerimiz, toplamda 135,5 kilometrelik kıyı şeridi boyunca temizlik ve düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor. Temizlik ve düzenleme çalışmalarımız kapsamında, temizlik, güvenlik ve konfor unsurlarını ön planda tutarak ziyaretçilere keyifli bir tatil deneyimi sunmayı ve turizmi canlandırmayı hedefliyoruz. Bu düzenlemelerle, sahil alanlarının cazibesini artırarak yerel ekonomiye katkıda bulunacak ve halkın yaşam kalitesini artıracağız. Yapılan çalışmalar ile kullanıma hazır hale gelen sahillerimiz pırıl pırıl bir görünüme kavuşuyor. Tüm vatandaşlarımıza keyifli ve güzel bir tatil diliyorum” ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: SAHİL PLAJLARA BÜYÜKŞEHİR' DEĞDİ

ÇERKEZKÖY TSO MECLİSİ TOPLANDI

MERCEDES OTOMOBİL YANDI

JANDARMA'DAN 12 BİN 878 TL ÇAKAR LAMBA CEZASI

TRAKYA’DA GEÇ EKİM YAPILAN AYÇİÇEĞİ KURAKLIK STRESİNDE

BAYRAM TATİLİNDE TEKİRDAĞ’IN NÜFUSU 3 KATINI AŞTI