SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI 40 YAŞINDA

SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI 40 YAŞINDA

Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın 40’ıncı kuruluş yıldönümü nedeniyle TCSG-88 Komutanı SG Yüzbaşı Burak Akanpınar Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Sahil Güvenlik Komutanlığının 40’ıncı kuruluş yıldönümünde TCSG-88 Komutanı SG Yüzbaşı Burak Akanpınar ve beraberindeki rütbeli personeli makamında kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Yıldırım, “Mensubu olduğunuz ve bize sayısız gururlar yaşatan, vatanımızda güven içerisinde yaşamamızı sağlayan kurumlarımızdan biri olan Sahil Güvenlik Komutanlığı, yasa dışı göç ve kaçakçılıkla mücadele, doğal afetlerde yardım, yasa dışı su ürünleri avcılığı ve deniz kirliliği ile mücadele, stratejik öneme haiz tesislerin korunması, arama kurtarma görevleri gibi kritik görevleri de ifa ederek Türkiye’nin denizlerdeki hakimiyetinde çok önemli rol oynayan kuruluşlardan biridir. Sahil Güvenlik Komutanlığımızın 40’ıncı yıldönümünü içtenlikle kutluyor ve değerli mensuplarına başarılar diliyorum.” dedi



Anahtar Kelimeler: SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI YAŞINDA

PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE, ZANLI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

TEKİRDAĞ’DA İÇKİLİ RESTORANDA SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

SARAY’DA YARIM TON SAHTE İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

TRAFİK KAZASI: 1 YARALI

KAÇAK ALKOLE JANDARMA DARBESİ