SÜLEYMANPAŞA`DAN SAHİLDE TEMİZLİK MESAİSİ

SÜLEYMANPAŞA`DAN SAHİLDE TEMİZLİK MESAİSİ

Süleymanpaşa Belediyesi, ekipleri sahil şeridinde hummalı bir temizlik çalışması yaparak, tatile gelenlere temiz bir alan sunmaya başladı. Başkan Cüneyt Yüksel, temizlik çalışmalarının yaz boyunca düzenli olarak süreceğini belirtti.

Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin turistik beldelerindeki sahil şeritlerinde rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra sahil şeritlerinde ekstra çevre temizliği gerçekleştiriyor.

DÖRT MAHALLEDE EKSTRA TEMİZLİK HİZMETİ

Korona virüsü salgını tedbirleri kapsamında geçtiğimiz haftalarda uygulanan şehirlerarası seyahat kısıtlamasının, yeni normalleşme süreci ile birlikte kaldırılmasının ardından, özellikle yazlık konutların bulunduğu Değirmenaltı, Altınova, Barbaros ve Kumbağ Mahalleleri hareketli günler geçirmeye başlamıştı. Bu mahallelerde yaşanan nüfus artışı ile birlikte gerçekleştirilen temizlik çalışmalarına artan ihtiyacı karşılamak amacıyla hız veren Süleymanpaşa Belediyesi, dört mahallede rutin çöp toplama ve temizlik çalışmalarının yanı sıra sahil şeritlerinde de ekstra temizlik çalışması yürütüyor.

 ?YAZ BOYUNCA SÜRECEK?

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, ?Mart ayından bu yana sağlığımızı tehdit eden ve günlük hayatımızı olumsuz etkileyen salgının yayılma hızını yavaşlattığımız bugünlerde sahil beldelerimizde başlayan hareketlilikle birlikte belediye olarak bu bölgelerde çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Yaz boyunca sahil şeritlerindeki temizlik çalışmalarımızı sürdürerek tatillerini şehrimizde geçiren vatandaşlarımızla bu mahallelerimizde ikamet eden hemşehrilerimizin sağlıklı ve keyifli bir yaz geçirmeleri için mesai harcayacağız,? diye konuştu.

 



Anahtar Kelimeler:

CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR