SAADET PARTİSİ’NE SANAYİCİ ADAY ADAYI

SAADET PARTİSİ’NE SANAYİCİ ADAY ADAYI

Gülsan Alüminyum Fabrikasının Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Birgül, SP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Çerkezköy’de Veliköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Gülsan Alüminyum Fabrikasının Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Birgül Saadet Partisi Çerkezköy Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Gülsan Alüminyum Fabrikasının Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Birgül Gülsan Alüminyum’da düzenlediği basın toplantısında SP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. İsmail Birgül’ün basın açıklamasına SP Çerkezköy İlçe Başkanı Yusuf Aydın, SP Yönetim Kurulu üyelerinden İlçe Ekonomik İşler Başkanı Kenan Koçak, İlçe Mali İşler Başkanı Ayhan Ege, İlçe Teşkilat Başkanı Hüseyin Erdem ve geçtiğimiz günlerde ilk Çerkezköy Belediyesi aday adaylığını açıklayan Abdullah Ayhan da katıldı. 

MİLLİ GÖRÜŞ TEŞKİLATINDAN YETİŞME…

Saadet Partisi Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan İsmail Birgül kendisini tanıtarak sözlerine başladı. Birgül, “Milli Gençlik ve Anadolu Gençlik Vakfında ve daha sonra Partimizin Esenler ardından Başakşehir teşkilatlarında uzun yıllar görev yaptım. İşimizin gereği Çerkezköy’e taşındıktan sonra buradaki teşkilatımıza gittik, bize bir görev verirseniz buradayız dedik. Çerkezköy teşkilatımız da görev verdi. Bugün burada Saadet Partisi’ne hizmet ediyoruz. Partimizde görev yaptıktan sonra 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi aday adaylığı başvurusunda bulundum. Tabii ki ilçe yönetimimizin de istekleri doğrultusunda yola çıktık. Milli görüş teşkilatında 35 yıldır aktif görevimiz var. Elimizden geldiği kadar yapabileceğimiz işlerin en güzelini yapmak için gayret gösteriyoruz.”diye konuştu.

“DERDİMİZ İKTİDAR OLMAZ”

Belediye Başkanlığına ilişkin söylemlerde bulunarak açıklamalarını sürdüren SP Aday Adayı Birgül, “Yöneticilik çok zor bir iştir. Sürekli sorunlarla karşılaşıyorsunuz. İrdelendiği zaman ise çözülmektedir. Belediye de bir şirket yönetmek gibidir. Devleti yönetmek ise holding yönetmek gibidir. Belediyeyi ve devletimizi iyi, ahlaklı insanlarla idareye oturttuğumuz zaman ‘Beni Allah Görüyor’, ‘ Allah Bize Hesap Soracak’ duygusu ile yanlış yapmaz. Bunları görmeyenler dünyanın dört bir tarafında insanlık alimini yöneten insanlar bugün ne Irak’taki, Afganistan’daki katliamı, Suriye’deki yok oluşu, Gazze’deki insanlık katliamına göz yummazdı. Derdimiz iktidar olmak. Mecliste vekil sayımızı artırmak ve yerelde belediyeleri almaktır. ”dedi.

 



Anahtar Kelimeler: SAADET PARTİSİ’ SANAYİCİ ADAYI

CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR