SAADET PARTİSİ’NDEN KAYMAKAM GÜNLÜ’YE ZİYARET

SAADET PARTİSİ’NDEN KAYMAKAM GÜNLÜ’YE ZİYARET

Ziyaret sırasında, ilçenin güncel sorunları konuşuldu...

Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yusuf Aydın ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü’yü makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, ilçenin güncel sorunları ve çözüm önerileri üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Saadet Partisi heyeti, Çerkezköy’deki toplumsal ve ekonomik konularda görüşlerini paylaşarak, kamu hizmetlerinin vatandaşlara daha etkin ulaştırılması noktasında önerilerini sundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Nazmi Günlü, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi ve sivil toplum ile siyasi partilerin katkısının önemine dikkat çekti.

İlçe Başkanı Yusuf Aydın ise,“Çerkezköy’ün sorunlarını çözmek ve halkımızın yaşam kalitesini artırmak için her kesimle iş birliğine hazırız,”
dedi.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 



Yorum Yazın

YÜCEER'DEN ÇERKEZKÖY'DE ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’NA ZİYARET

MURATLI’DA ÖRNEK DAVRANIŞ: PARKTA BULDUĞU ÇANTAYI ZABITAYA TESLİM ETTİ

KAPAKLI’DA "ŞEFİK ŞAHİN TAZİYE EVİ" HİZMETE AÇILDI

TEKİRDAĞ’DA ÇÖPE ATILAN CÜZDAN BELEDİYENİN TİTİZ ÇALIŞMASIYLA BULUNDU

TEKİRDAĞ’DA GANOS DAĞI’NDA YABAN HAYATI FOTOKAPANA YANSIDI