SAADET PARTİSİ TEKİRDAĞ İL BAŞKANLIĞI İFTAR DÜZENLEDİ

SAADET PARTİSİ TEKİRDAĞ İL BAŞKANLIĞI İFTAR DÜZENLEDİ

SP Tekirdağ İl Başkanlığı, geleneksel hale getirdikleri iftar programını dün akşam düzenledi. İftara SP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya’da katıldı.

Saadet Partisi (SP) Tekirdağ İl Başkanlığı iftar programı düzenledi. İftarda konuşan İl Başkanı Halil İbrahim Kart, “Ramazan ikliminde birlik ve beraberliğimizi tesis edecek adımlar atmak, birbirimizi kucaklamak durumundayız. İftar Soframıza teşriflerinizden dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

SP’nin dün akşam düzenlediği ve Tekirdağ genelinde il ve ilçe teşkilatlarıyla vatandaşların katıldığı iftar programına Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya da katıldı. İl Başkanı Halil İbrahim Kart’ın selamlama konuşmasının ardından kürsüye gelen SP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, “Türkiye gerçekten zorlu bir süreçten geçiyor. Ekonomik açıdan yaşanılan sıkıntıların sosyal sorunları maalesef tetikleme potansiyeli var. Dikkat edilirse sığınmacılar konusundaki tartışmaların artışı ile ekonomik sıkıntıların artışı arasında doğrudan bir ilişki var.” dedi.

SP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa konuşmasının devamında ise şunları kaydetti: “Bunun yanında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın ‘tarım öyle bir hâl aldı ki neredeyse savunma sanayisinin önüne geçmiş durumda’ açıklamasını duyduğumda da yaşadığım acıyı tarif edemem. Yıllardır, ‘tarım bu ülkenin milli güvenlik meselesidir’ dediğimizde, ‘Burada maliyetler yüksek, gerekirse paramızla ithal ederiz’ diye bize cevap yetiştirmeye çalışan ayakları yerden kesilmiş sorumsuzluk abidesi sorumlular aklıma geldi. Yani şimdi matruşka gibi iç içe geçmiş sorunların ortasında, her kaldırdığımız taşın altından, diğeri ile bağlantılı sorunlarla karşılaşmak bir ülke için  en büyük tehdittir. Ben Tekirdağ  il başkanlığımızın davetinden ve sizlerin katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

GENİŞ KATILIM OLDU

Programda işadamı Murat Çalık'a ve önceki dönem İl Başkanı Feti Pehlivan' a plaket takdim edildi. Geleneksel Tekirdağ iftarına, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya’nın yanı sıra, Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Gelecek Partisi İl Başkanı Recep Nişancı, Mobilyacılar Koop Bşk. Harun Ustaoğlu, SP Edirne il Başkanı Sinan Tekin, AGD il Başkanı Olcay Sercan, SP İl Mufettisi Feti Pehlivan, AGD eski il Başkanı Özcan Akçaçakır, Cansuyu İl Başkanı Murat Vakitçi, İYİ Parti İl Bsķ.Yrd. , CHP İl Bşk.Yrd., iş adamlarından Ömer Karadeniz, Binnet Öztürk, Metin Yaşar, İsmail Göksu, Cihat Öznar, Ramazan Göksu, SP Gençlik Kolları İl Başkanı Resul Güdek, SP Kadın Kolları il Başkanı Rahime Aslan, SP ilçe Başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.



KAPAKLI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BAKAN ŞİMŞEK’E SESLENDİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK