Gündem

Gündem Haberleri

ROTAHANE TEKİRDAĞ’DA

ROTAHANE TEKİRDAĞ’DA

‘Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz’ mottosuyla yola çıkarak Türkiye’nin doğusunu batısına, iç turizmi canlandırmak amaçlı kurulan Rotahane’nin bugünkü durağı, Tekirdağ oldu.

‘Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz’ mottosuyla yola çıkarak Türkiye’nin doğusunu batısına, batısını doğusuna tanıtmak, iç turizmi canlandırmak ve şehirlerimizi kalkındırmak amacıyla kurulan Rotahane’nin bugünkü durağı, Tekirdağ oldu.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın eşi Güllühan Yıldırım, Rotahane’nin kurucusu Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy ve sanatçıların Tekirdağ’ın tarihi ve turistik yerlerine gerçekleştirecekleri gezi öncesi karşıladı.Güllühan Yıldırım Pervin Ersoy ile birlikte ünlü sanatçıların Arkeoloji ve Etnografya Müzesi, Rakoczi Müzesi ve Namık Kemal Evi  gezilerinde eşlik etti. Ardından Güllühan Yıldırım, Pervin Ersoy ve beraberindeki heyet, kanola tarlalarını ziyaret ederek burada gezinti yaptı ardından da renkli tarlalarda fotoğraf çekildiler. Vali Aziz Yıldırım, Kırklareli’ndeki programının ardından Pervin Ersoy ve beraberindeki heyete burada katıldı. Vali Yıldırım, Rotahane üyelerini Tekirdağ’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ziyarette sosyal medyada Tekirdağ’ın sahip olduğu kültürel miras ve gastronomik zenginlik hakkında bilgi verildi ve doğal güzellikleri tanıtıldı.

 



Anahtar Kelimeler: ROTAHANE TEKİRDAĞ’

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL