RECEP BİYİK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI’NI PAZAR GÜNÜ AÇIKLAYACAK

RECEP BİYİK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI’NI PAZAR GÜNÜ AÇIKLAYACAK

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanıyken geçen yıl kasım ayında görevinden istifa eden Recep Biyik, gerekçe olarak milletvekili aday adaylığını göstermişti. Biyik, milletvekili aday adayı oldu!

Trakya Flaş Haber Gazetesi’ni ziyaret eden Kapaklı’da AK Parti’nin önceki ilçe başkanı Recep  Biyik, milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. “Kapaklı’da şu an için 3 arkadaş olarak yola çıktık” diyen  Biyik, “Bölgemizden birinin olmasını istiyoruz. Kim olursa olsun diğer aday adayı arkadaşlar olarak destekçisi olacağız.” dedi.

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı görevinden geçen yıl kasım ayında milletvekili aday adayı olacağı gerekçesiyle istifa eden Recep Biyik, milletvekili aday adayı oldu. Trakya Flaş Haber Gazetesi’ni ziyaret eden Recep Biyik, “Bu dönem, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray bölgesinden bir milletvekili adayı olmasını bekliyoruz. Bölgeyi bilen, sorunlarını bilen, temsiliyet anlamında ciddi anlamda temsil edilmesini istiyoruz. Biz ya da başka arkadaşımız. Kim olursa olsun Kapaklı’dan, kim aday gösterilirse diğer arkadaşlar yanında olacak. Kapaklı’dan şu an için üç aday adayı var. Ercan bey ve Akın bey var. Bir de ben varım.”dedi.

Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez’in misafir ettiği Recep Biyik, 25 Mart’ta milletvekili aday adayları arasında temayül yoklaması yapılacağını belirtti. Biyik’a, başarılar dileyen Albez, “Umarım hakkınızda hayırlısı olur. İnşallah listede sizi de görürüz.”dedi. 

Bu arada, eşi Gonca hanımla birlikte gazetemizi ziyaret eden Recep Biyik, Pazar günü saat 15.00’da Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı binasında milletvekili aday adaylığıyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyeceğini kaydetti.

 



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM