Tarih: 19.03.2023 21:37

RECEP BİYİK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI KAPAKLI'DAN DUYURDU

Facebook Twitter Linked-in

Recep Biyik, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olarak Kapaklı'da düzenlediği basın toplantısında konuştu. Biyik, öncelikle Kahramanmaraş'taki depremde hayatını kaybedenler için başsağlığı dileklerini iletti. Son yıllarda dünya genelinde yaşanan olumsuzluklardan da bahseden Biyik, Türkiye'nin bu zorlukların üstesinden Allah'ın izni, devletin büyüklüğü ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği sayesinde başarıyla çıktığını söyledi. 

Recep Biyik, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı olarak Kapaklı'da düzenlediği basın toplantısında konuştu. Bıyık, 14 Mayıs 2023'te yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleriyle ilgili olarak, AK Parti'nin Türkiye'nin yeniden inşa ve ihya döneminin kapılarını araladığını ifade etti. AK Parti'nin milletin partisi olduğunu belirten Bıyık, liderlerine olan güvenin her seçimde zaferle sonuçlandığını kaydetti. Bıyık, Türkiye'nin yükselişi için önemli hizmetlerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde yola devam edeceklerini ve bu kutlu yolda omuz vermeye hazır olduklarını belirtti. 

DAVAYA GECE GÜNDÜZ HİZMET ETMEK

Recep Biyik, dünkü gibi bugünde davasına gece gündüz hizmet etmeyi kendine vazife bildiğini belirttiği bir açıklama yaparak, devleti, milleti ve ülkeyi güçlü ve payidar olması için dua da bulundu. Kendisi için dua ve desteklerini esirgemeyen teşkilat üyeleri, basın camiası, iş dünyası, sivil toplum kuruluşları ve tüm dostlarına teşekkür etti. Biyik 14 Mayıs 2023 seçimlerinin Kapaklı, Çerkezköy, Saray, Tekirdağ ve ülke için hayırlı olmasını temenni etti. Son olarak, 'Başlasın Türkiye Yüzyılı' diyerek katılımları için herkese ayrı ayrı teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —