MESTAN ÖZCAN: KAPAKLIMIZA HAYIRLI OLSUN

MESTAN ÖZCAN: KAPAKLIMIZA HAYIRLI OLSUN

Kapaklı İlçe Başkanlığı`na yeni atanan Recep Bıyık`ı tebrik ederek, "Kapaklımıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Kongre sürecinde yeniden aday olmayacağını açıklayan Kapaklı İlçe Başkanı  Av. Ercan Üçel?in yerine AK Parti Genel Merkezi tarafından İlçe Başkanı olarak iş adamı Recep Bıyık dün atanmıştı.

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ile birlikte mazbatasını almak üzere Ankara?ya giden Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Recep Bıyık mazbatasını AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir?in elinden alırken, partililerinden de tebrikler gelmeye başladı. Recep Bıyık`ı ilk tebrik eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve eski İlçe Başkanı Ercan Üçel olurken, bugün AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan`dan kutlama mesajı geldi.

KAPAKLIMIZA HAYIRLI OLSUN

Yazılı bir basın açıklaması yapan Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, "Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın teveccühü ile Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanlığına atanan Recep Bıyık?ı tebrik ediyor, Kapaklımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Öte yandan Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanlığına atanan Recep Bıyık bu kutsal görevde Kapaklı için çalışacaklarını belirterek ? Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımıza bu görevi bize tebliğ etmelerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Hep birlikte Kapaklımıza hayırlı hizmetler yapacağız? dedi.

RECEP BIYIK KİMDİR

Bir dönem Küçükçekmece İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Bıyık, Küçükçekmece Belediye Meclis Üyeliği yaptı. Aslen Kapaklılı olan Recep Bıyık, yerel seçimlerde 2 defa belediye başkan aday adayı oldu.  Bıyık evli ve 5 çocuk babasıdır.

 



Anahtar Kelimeler: