RAHMİ YILMAZ YİNE YAPTIĞI YAPACAĞINI

RAHMİ YILMAZ YİNE YAPTIĞI YAPACAĞINI

Çerkezköy TSO seçimlerinde ‘Meclis Üyesi Listesi’ diye 43 isim açıklayan Mavi Liste’nin bugün yapılan seçimlerinde daha önce kamuoyuna duyurulan firmalardan tam 5 grupta değişiklik olduğu gözlendi.

Çerkezköy TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Meslek Komitesi seçimleri bugün yapılıyor. Sabah 9.00’da başlayan oy kullanma işleminde, mavi listenin oy pusulalarında tam 5 grupta değişiklik olduğu gözlendi. Kamuoyunu yanıltan Rahmi Yılmaz ve mavi listeye tepkiler sandıkta gösteriliyor…

MAVİ LİSTE ADAYLARI AÇIKLAMIŞTI

Seçimlere 3-4 hafta kala meclis üyesi listesini açıklayarak 43 ismi, firmayı duyuran Mavi Liste’nin bugün yapılan seçimlerde İlçe Seçim Kurulu’na verilen listelerde tam 5 grupta değişiklik yapıldığı ortaya çıktı. Mavi Liste’nin başkan adayı Rahmi Yılmaz, defalarca açıklamalarda bulunarak ‘Biz listemizi açıkladık’ demişti. Oysa seçim günü mavi listenin açıkladığı aday listesinde tam 5 Meslek Komitesi’nde oynama yapıldığı ortaya çıktı. İşte o oy pusulaları ve değişiklik yapılan meslek komiteleri.

2. GRUPTA DEĞİŞİKLİK YAPILDI

Mavi listenin değişiklik yaptığı 5 Meslek Komitesi’nden ilki 2. Meslek Komitesi oldu. Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan törenle duyurulan, ilan edilen 3 meclis üyesi seçilecek firmadan TANTEKS Boya Apre Tekstil, İlçe Seçim Kurulu’na seçim için verilen listede ismi olmadığı gözlendi. Bunun yerine ise ELLA Moda Tekstil firması yazıldı.

5. MESLEK KOMİTESİ DE AYNI

Yine mavi listenin ilan ettiği meclis üyesi listesinde 5. Grupta bulunan Dolunay Lojistik firması yerine bu gruba Reç Yapı firması girmiş.

6. MESLEK KOMİTESİ…

Bu meslek komitesinde de mavi liste değişikliğe gitmiş. Daha önce duyurulan firma Özel Elçin Güvenlik Hizmetleri yerine listeye Elektronet Büro Malzemeleri adlı firma girmiş. Diğer firma ise yedeklere kaydırılmış.

9. GRUPTA DA DEĞİŞİKLİK VAR

Bu grupta ise Önsöz Elektrik firması çıkartılarak yerine İnter Royal Kimya Sanayi firması İlçe Seçim Kurulu’na verilen listeye yazılmış.

10. MESLEK KOMİTESİ’NDE DE DEĞİŞİKLİK YAPILMIŞ

Son olarak Meslek Komiteleri’nden 10. Meslek Komitesi’nde de değişikliğe giden mavi liste tanıtım programında Sıla Kuyumculuk meclis üyesi listesinde gösterilirken, İlçe Seçim Kurulu’na verilen listede Çetin Sarrafiye ve Kuyumculuk yazılmış.

ODA ÜYELERİ TEPKİLİ

Mavi listenin tanıtımda başka isimler kullanıp, seçim günü değişik isimlerle seçime gitmesi tepki çekti. Seçimlerin yapıldığı Ambardere’deki Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Trakya Anadolu Lisesi’nde oy kullanmaya gelen oda üyeleri mavi listeye tepkilerini dile getirirken, “Listeler değişmiş. Ama kamuoyuna başka isimler açıklanmıştı. Bu hiç etik değil.”diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: RAHMİ YILMAZ YAPTIĞI YAPACAĞINI

TEKİRDAĞ ODA VE BORSALARI MÜŞTEREK İSTİŞARE TOPLANTISI ÇORLU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BAŞKAN ÇETİN: ÇEF TRAKYA’NIN EKONOMİK GÜCÜ VE POTANSİYELİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERMİŞTİR

GENÇLERE 94 ÜLKEYLE TİCARET FIRSATI

SANAL ENFLASYON RAKAMLARI İLE ALIM GÜCÜ DÜŞÜYOR, HALK DAHA DA YOKSULLAŞIYOR