RAHMİ YILMAZ CEZA ALDIĞI DAVADAN YENİDEN YARGILANACAK!

RAHMİ YILMAZ CEZA ALDIĞI DAVADAN YENİDEN YARGILANACAK!

Tam 10 yıl önce Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi’nde bomba etkisi yapan kavganın davasının hala devam ettiği ortaya çıktı. Davanın duruşmalarından biri de tam 14 gün sonra Çerkezköy’de görülecek.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Meslek Komitesi seçimlerine bir gün kala bomba gibi bir haber ortaya çıktı. Seçime mavi listenin adayı olarak giren Rahmi Yılmaz’ın 10 yıl önce karıştığı ÇTSO Meclisi’ndeki kavganın 14 gün sonra duruşması var.

ÇTSO seçimlerinin yapılacağı 12 Kasım 2022 Cumartesi gününe bir gün kala Trakya Flaş Haber Gazetesi tam 10 yıl önce tüm Türkiye’nin gündemine oturan ÇTSO Meclisi’ndeki kavganın mahkemesinin devam ettiğini ortaya çıkardı. 12 yıl önce gerçekleşen ÇTSO Meclisi’ndeki kavganın içinde bulunan Rahmi Yılmaz, hafta sonu yapılacak seçimlerde ise başkan adayı. Bundan 10 yıl önce 2012 yılının Eylül Ayı Meclis Toplantısı’nda yaşanan olayın ardından dönemin ÇTSO Meclis Üyesi Rahmi Yılmaz, kardeşi Salih Yılmaz ve yine dönemin ÇTSO Genel Sekreteri Selma Uğurlu ile Burak Cebeci daha sonra mahkemelik oldu.

MECLİS SALONU'NDAKİ ŞOK KAVGA GÖRÜNTÜLERİ TÜRKİYE GÜNDEMİNE OTURMUŞTU

ÇTSO Meclisi’nde çıkan kavgada Rahmi Yılmaz ile kardeşi Selma Uğurlu ve yiyeni olan Burak Cebeci ile birbirine girerken bu kavga Türkiye gündemine oturmuştu. Bütün tv ve gazetelerin ÇTSO Meclisi’nde yaşanan kavgayı verdiği süreçte taraflar mahkemelik oldu.

YILMAZ KARDEŞLER CEZA ALDI UĞURLU BERAT ETTİ

10 yıllık mahkeme sürecinde Rahmi Yılmaz ve kardeşi Salih Yılmaz ile Burak Cebeci’nin ‘basit yaralama’ suçundan ceza aldığı öğrenilirken, yine yerel mahkemede Selma Uğurlu’nun ise berat ettiği ortaya çıktı. Görülen davada Rahmi Yılmaz, kardeşi Salih Yılmaz ve Burak Cebeci’nin cezaları ‘Hükmün geriye bırakılması’ ile sonuçlandı. Davanın yargıtay sürecinde Rahmi Yılmaz’ın avukatı aracılığıyla Selma Uğurlu’nun beratına itiraz ettiği ancak Yargıtay bu itiraza reddettiği davadan Selma Uğurlu Yargıtay’ın da onaylamasıyla berat ederken, Yılmaz kardeşler ve Burak Cebeci’nin dosyaları yeniden yargılanmak üzere Çerkezköy 4. Asliye Ceza Mahkemesi’ne gönderildiği öğrenildi.

2019’DA YARGITAY YENİDEN YARGILANACAKLAR DEDİ

Yerel Mahkeme’nin ‘Hükmün açıklanmasını geriye bırakması’ şeklinde verdiği kararı bozan Yargıtay, davanın yeniden görülmek üzere 2019 yılında söz konusu ÇTSO Meclisi’ndeki o meşhur kavganın dosyasını iade etti. Yargıtay’dan tekrar Çerkezköy 4. Asliye Ceza Mahkemesi’ne gelen dava dosyasında bugüne kadar 3 duruşma yapıldığı öğrenildi.

4’ÜNCÜ DURUŞMA 14 GÜN SONRA

2019 yılında Yargıtay’dan dönen dava dosyası 2020 yılında yaşanan pandemi nedeniyle yargılama yapılamadı. Bugüne kadar biri 2021 yılında olmak üzere 3 duruşma yapılan yeniden yargılamada 4’üncü duruşma ise 14 gün sonra yapılacak. 12 Kasım Cumartesi günü ÇTSO’da yeniden meclis üyesi olabilmek için seçime girecek olan Rahmi Yılmaz ve kardeşi Salih Yılmaz, daha sonra 24 Kasım günü Çerkezköy Adliyesi’nde saat 10.00’da hakim karşısına çıkacak. Dava sonunda, aldıkları cezanın ardından hükmün geriye bırakılması kararı aynen mi çıkar, beraat mi olur ya da hükmün açıklanmasına mı karar verilir, belli olacak.

 

İŞTE O KAVGANIN GÖRÜNTÜLERİ

 



İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?