RAFET OKAY MAZBATASI'NI ERBAKAN'IN ELİNDEN ALDI

RAFET OKAY MAZBATASI

Yeniden Refah Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Refet Okay’dan Ankara ziyareti.

Geçtiğimiz hafta mazbatasını alarak göreve başlayan Yeniden Refah Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Refet Okay, ilk ziyaretini Ankara’ya gerçekleştirdi.

Yeniden Refah Partisi Tekirdağ İl Başkanı Tuncay Gül ile birlikte Ankara’ya giden Okay, partinin Genel Merkezi’nde düzenlenen il ve ilçe başkanları eğitim programına katıldı. Eğitimde, siyaset, seçim stratejileri ve halkla ilişkiler konularında bilgilendirmeler yapıldı.

Türkiye’nin farklı illerinden gelen il ve ilçe başkanlarının yer aldığı programda, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan da katılımcılara hitap etti. Erbakan, Milli Görüş hareketinin Türkiye programını anlatarak, partinin gelecek vizyonuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Programda ayrıca, Çerkezköy İlçe Başkanı Refet Okay’ın mazbatası Genel Başkan Fatih Erbakan tarafından takdim edildi.

 



Anahtar Kelimeler: RAFET MAZBATASI' ERBAKAN' ELİNDEN
Yorum Yazın

SERVİSÇİ ESNAFI RAYİÇ BEDELİN ALTINDAKİ TEKLİFLERDEN ŞİKÂYETÇİ

ÇERKEZKÖY TSO 30 ADET MEYVE FİDANI DİKTİ

TEKİRDAĞ’DA EŞİTLİĞE GİDEN YOLUN 91. YILI KUTLANDI

Edirne’de polis eşleri tek yürek oldu, tüm ürünler tükendi

EDİRNE’DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ