Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

TEKİRDAĞ GELECEĞİNİ TASARLIYOR

TEKİRDAĞ GELECEĞİNİ TASARLIYOR

?Tekirdağ Geleceğini Tasarlıyor? Projesinin sözleşmesi Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan tarafından Valilik makamında imzalandı.

?Tekirdağ Geleceğini Tasarlıyor? Projesinin sözleşmesi Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri  Mahmut Şahin ve İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan tarafından Valilik makamında imzalandı.

Güçlü yarınlar için öğrencilere üretim kültürünü aşılamak; düşündüğünü hayata geçirebilen, yenilikçi, yaratıcı, girişimci, eleştirel düşünen ve problem çözebilen bireyler yetiştirerek ekonomik ve sosyal gelişime katkı sağlamak amacıyla Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ?Tekirdağ Geleceğini Tasarlıyor? Projesinin sözleşmesi Vali Aziz Yıldırım, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri  Mahmut Şahin ve İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan tarafından Valilik makamında imzalandı.

18 ay sürmesi planlanan proje kapsamında Çorlu, Çerkezköy, Kapaklı ve Süleymanpaşa ilçelerinde bulunan 8 okulda toplam 24 adet tasarım ve beceri atölyesi kurulacaktır.



YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

TEKİRDAĞ ŞEHİR TİYATROSU PERDELERİNİ BERTOLT BRECHT İLE AÇIYOR

YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASINDA HER HAFTA HEYECAN ARTIYOR

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞKAN ÇETİN, ZELİHA MEHMET TUSÇUOĞLU ORTAOKULU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI