EMNİYET-ADLİYE

EMNİYET-ADLİYE Haberleri

POLİS TEŞKİLATI 177 YAŞINDA

POLİS TEŞKİLATI 177 YAŞINDA

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Hakan Fındık ve beraberindeki polisler Vali Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatı, kuruluşunun 177. Yıldönümünü kutluyor. Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü nedeniyle Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, Emniyet Müdürleri ve Polis Memurları Vali Aziz Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan Vali Yıldırım şunları söyledi:

“Görev cennet vatanımızın her tarafında yapılır. Hele hele sizler, üniformalı görevi tercih etmiş, genelde de suç ve suçlularla muhatap olan bir mesleği tercih etmiş kardeşlerimizin bunu çok daha iyi bildiğini düşünüyorum. Onun içindir ki bu vatan, bu millet polissiz, emniyet teşkilatsız olmaz. Çünkü içişleri görevlerinin içerisinde en önemli görev iç asayişin teminidir. Güvenlik her bir vatandaşımızın hakkı olduğu gibi, bizlerin de o güvenliği sağlayabilmek için gecesini gündüzüne katmak boynunun borcudur. Bu sebeplerle ben sizleri hem bu mesleği tercih ettiğiniz için tebrik ediyorum hem de bu mesleği en güzel bir biçimde yaptığınız için tebrik ediyorum. Göreve yeni başlamış olan kardeşlerimize hayırlı, güzel, uzun süreli, bu vatana ve millete hizmet edecekleri bir görev ömür diliyorum. Görevlerini layıkı ile yapan polis amirlerini ve polis memurlarını da tebrik ediyorum. Görevlerini en güzel şekilde yapmışlar ki bu zamana kadar geldiler. Hepinize hem ailecek hem görev başında hayırlı ve güzel günler diliyorum. Daha nice de 177 yıllara diye dua ediyorum. Hepiniz sağolun varolun. İyi ki varsınız.”  

Vali Yıldırım’ın konuşmasının ardından İl Emniyet Müdürü Hakan Fındık da, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun yıldönümü ile ilgili duygu ve düşüncelerini ifade etti.



Anahtar Kelimeler: POLİS TEŞKİLATI YAŞINDA

BİN 619 KİŞİ SORGULANDI, 7 KİŞİ YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA "ZIPKIN-14" OPERASYONU: BİN 495 KİŞİ SORGULANDI, 14 KİŞİ YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA "ZIPKIN-13" OPERASYONUNDA BİN 650 KİŞİNİN GBT SORGULAMASI YAPILDI

TEKİRDAĞ’DA JANDARMA’DAN UYUŞTURUCU OPERASYONU: 11 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

TEKİRDAĞ’DA EMNİYET ŞERİDİNİ İHLAL EDEN 9 KİŞİYE 65 BİN LİRA CEZA