Politika

Politika Haberleri

PİŞTİ OLDULAR

PİŞTİ OLDULAR

CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay ile AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, seçim çalışmaları kapsamında aynı yere gidince, pişti oldular.

CHP Çerkezköy Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Vahap Akay ile Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı AK Partili Abdullah Öğe, pişti oldu. İki başkan adayı da seçim çalışmaları kapsamında aynı yere birbirinden habersiz gidince, renkli görüntüler ortaya çıktı.

Yıldırım Beyazıt Mahallesindeki Başakdemir adlı işletmeye ziyarete giden Vahap Akay ve Abdullah Öğe, pişti oldu. İşletme sahibi Yaşar Arslan ve Abdulgani Yüce’yi seçim çalışmaları kapsamında ziyaret eden Akay ve Öğe, renkli görüntüler verdi. Ziyaretin ardından işletme sahiplerinden Abdulgani Yüce, başkanların pişti olduğu ziyareti sosyal medya hesabından bu cümlelerle paylaştı: “Başkanlar ziyaretimize gelmişler. Hoş gelmişler. Biraz pişti oldu ama güzel bir ortam, samimi bir sohbet oldu. Seçim rekabetine kısa bir ara. Her iki başkan adayımıza başarılar.”

Telefonla ulaştığımız işletme sahiplerinden Abdulgani Yüce, “Programlı gelmediler, geçerken uğramışlar. İlk AK Parti adayı Abdullah Öğe işletmemize geldi. Ardından bir baktık Başkan Vahap Akay geldi. O da planlı gelmedi. Geçiyormuş uğrayım dedi. Hoş bir karşılaşmaydı. Seçimden çok güncel konular üzerine sohbet ettik. İki başkan adayımıza da başarılar diledik. Ayrıca başkan adaylarına bir de espri yaptık. Mahallenin en uç kısmındaki esnaflar olarak birkaç gün daha gelmeseydiniz isyan edecektik dedim. Gülüştük.” diye konuştu.  

Bu arada, ziyarete Vahap Akay, meclis üyesi adayı Caner Kurdoğlu ile Abdullah Öğe ise daha önce AK Parti yönetimlerinde görev alan Kenan Özaydın ile gitti.



Anahtar Kelimeler: PİŞTİ OLDULAR

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!

TEKİRDAĞ’DA EMEĞİN “ÖZEL” GÜNÜ

CHP LİDERİ ÖZEL’İN İLK DURAĞI ÇERKEZKÖY OLDU

AK PARTİLİ AZBAY HEM KUTLADI HEM DE UYARDI