PİLAVDAN BIKTIK DİYEN BİZE GELSİN

PİLAVDAN BIKTIK DİYEN BİZE GELSİN

Çerkezköy?ün yeni mekânı ve güler yüzlü çalışanlarıyla pilavda farklı bir lezzet arayanların yeni adresi ?Pilavcım? damak keyfini bilenleri bekliyor.

Çerkezköy?e Gazi Osmanpaşa Mahallesi Güven Sokak kapalı otopark üzerinde hizmet verecek olan ?Pilavcım? hijyenik işyeri ve farklı lezzet sunan pilavıyla müşterilerini bekliyor.

YİYEN BİR DAHA YİYOR

Bulundukları yeri daha önce büfe olarak işlettiklerini söyleyen Hacer Aykut, ?Eşimin desteğiyle kendi imkanlarımızla kurduk burayı. Eskiden eşim burayı büfe olarak çalıştırıyordu. Büfeden beklediğimizi alamadık. Bende eşime sen pilavı çok seviyorsun ve pilavda her yerde çok sevilen bir yemek. Büfeyi pilavcı dükkanına çevirelim dedim eşimde sağolsun isteğimi geri çevirmedi. Eşimin evet demesiyle bir gecede pilavcı dükkânı açmamıza karar verdik. Büfeyi peyder pey kapatıp pilavcıya çevirdik. Daha sonra pilavın yanına çiğ köfte ekleyince tam oldu. Buraya gelen müşteriler yedikçe bir daha yiyor. Bizim pilavı yiyen başkasına tavsiye ediyor.? diye konuştu.

PİLAVI ANLATMAMA GEREK YOK

"Pilavımızı bir yiyen bir daha yer" diyen Bedrettin Aykut ise, ?Tavsiye üzerine mevlit vermek isteyen bir aile geldi. Biz fabrikada çalışıyoruz. Pilav yiye yiye pilavdan bıktık dediler. Pilavı hiç anlatmama gerek yok dedim. Size tadımlık vereceğim. Ondan sonra siz karar verirsiniz dedim. Bir porsiyon pilavımı yediler bitirdikten sonra bir porsiyon daha yediler. Hatta 2 porsiyon pilav eve götürdüler ve 200 kişilik mevlit siparişini de aldık.? dedi.

PİLAVDAN ŞİKAYET EDEN BİZE GELSİN

Pilav yemekten bıkanları özellikle beklediklerini söyleyen Hacer Aykut, ?Müşteriler bize geldiklerinde ?pilav yiye yiye pilavdan bıktık? diyor. Bizim pilavı yedikten sonra pilavımızı çok beğeniyorlar. Yedikçe bir daha yiyorlar. Bunun nedeni ise buranın insanı pilavcı değil çünkü güzel pilav yememişler. Pilavdan bıktık diyen bize gelsin, bir daha pilavı bırakmaz.? diyerek yaptıkları pilavın lezzetini anlattı.

EŞİM BENİM PATRONUM

Eşine destek olan Bedrettin Aykut, ?Eşim büfemizi pilavcı dükkânı yapalım dediğinde hiç düşünmeden evet dedim. Pilav konusunda eşime güveniyorum onun yaptığı pilav çok güzel oluyor. Eşim düzenli ve disiplinlidir.? dedi.

ÇALIŞMAK ÖZGÜVEN ARTIRIYOR

Çalışmak güzel bir şey diyen Hacer Aykut, ?Ailecek iş yapmak çok güzel. İnşallah tüm ev hanımları çalışır. Ben dört çocuklu olduğum halde çalışabiliyorsam herkes yapabilir. Evde ev işi hiç bitmiyor aslında dünyanın en zor mesleği ev hanımı olmak. Fakat hep aynı yerinde sayıyorsun. Bir işe atıldığın zaman hem kazancın oluyor hem özgüvenin oluyor.? ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLAR SEVEREK YİYOR

Sadece pilav satmadıklarını belirten Bedrettin Aykut, ?Biz sadece pilav satmıyoruz. Güzel çorbamız, nefis çiğ köftemiz, çocukların severek yediği bardak mısır ve patates kızartmamız ile birlikte soğuk sıcak içeceklerimizde bulunuyor.? dedi.



BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ YENİLDİ: KIRKPINAR’DA YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

MİLLİ TAKIM MAÇINDA ADIM ATILACAK YER KALMADI

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI