Gündem

Gündem Haberleri

PAŞA DÖNER ÇERKEZKÖY’DE…

PAŞA DÖNER ÇERKEZKÖY’DE…

Türkiye’nin çeşitli illerinde 155 şubesi bulunan Paşa Döner, 158’nici şubesi Çerkezköy’de hizmete girdi.

Türkiye genelinde 154 şube ile tavuk döner sektörüne yeni bir lezzet katan Paşa Döner 155’inci şubesini Çerkezköy'de açtı. 

Bugün, (Pazartesi) öğlen saat 12.00’da gerçekleştirilen Paşa Döner Çerkezköy Şubesi’nin açılışı Atatürk Caddesi numara 46’da yapıldı. Açılışa Çerkezköy Belediyesi Personel A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Enver Bayram, AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Nuran Yeşil, Çatalca Belediyesi önceki dönem Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aydın, Çatalca Belediye Meclis üyesi Lokman Naroğlu ile çok sayıda davetli katıldı.

PAŞALAR GİBİ CADDEDE PAŞA DÖNER…

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Personel A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Enver Bayram, “Çerkezköy’ün böylesi güzel, paşalar gibi belediye başkanımız Vahap Akay’ın yaptığı caddede Paşa Döner’in açılışına hoş geldiniz. Türkiye genelinde 155 şubesi olan Paşa Döner’de paşalar gibi gelip karnımızı doyuracağız. Yeni işyerinin Çerkezköy’e ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Enver Bayram'ın konuşmasının ardından Paşa Döner, açılış kurdelası dualarla kesildi.

155’İNCİ ŞUBESİ…

Paşa Döner’in 155’inci şubesini Çerkezköy’e kazandıran işletme sahibi Ömer Erçin, “ Türkiye’nin sadece tavuk but etinden yapılan en lezzetli döneri olan Paşa Döner’in 155’inci şubesini Çerkezköy’e açtığımız için mutluyuz. Türkiye’nin yerli ve milli markasını Çerkezköy’e kazandırmış olduk.” İfadelerini kullandı. Ömer Erçin, Paşa Döner’in hijyen ve sağlığa büyük önem gösterdiğini belirterek, kaliteli ve uygun fiyatla tüm Çerkezköylüler’i Paşa Döneri tatmaya davet etti. 

AÇILIŞA ÖZEL 159 KİLO DÖNER ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Paşa Döner’de açılış sonrası gün boyu vatandaşlara 159 kilogram ücretsiz tavuk döner ile yanında ayran ücretsiz olarak ikram edildi.

 



Anahtar Kelimeler: DÖNER ÇERKEZKÖY’…

PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR