PANDEMİNİN ETKİLERİ 6 AY SONRA ORTAYA ÇIKACAK

PANDEMİNİN ETKİLERİ 6 AY  SONRA ORTAYA ÇIKACAK

Çerkezköy`de bir dizi ziyarette bulunan İYİ Parti Milletvekili Enez Kaplan, Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi ziyaretinde pandeminin esnafa zararının 6 ay sonra ortaya çıkacağını söyledi.

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, İl Başkanı Sertaç Alkaya, Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Belediye Meclis Üyesi Dilek Köksal ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy`de bir dizi ziyaretlerde bulundu. 

Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe`yi ziyaret eden Kaplan, burada esnafın kredi durumlarıyla ilgili bilgiler aldı. Yaztepe`den, kredi geri ödemelerinde sorun yaşanıp yaşanmadığını soran Kaplan, bu aydan sonra bu durumun ortaya çıkacağı cevabını aldı. Yaztepe, "Henüz geri ödemelerle ilgili bir durum söz konusu değil. Ocak, şubat başlayacak. Bakıp göreceğiz. Daha geri ödemeler başlamadı."diye konuştu.

Pandemi nedeniyle vatandaşların zor günler geçirdiğini belirten Kaplan, pandeminin etkisinin ise 6 ay sonra ortaya çıkacağını söyledi. Kaplan, "Esnafın durumu iyi değil. Destekler yetersiz. Hükümet esnafa yeterli desteği vermemiştir. Pandeminin etkileri, esnafa verdiği zarar 6 ay sonra tam olarak ortaya çıkacaktır."ifadelerini kullandı.

Kaplan, Çerkezköy programı kapsamında Kaymakam Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak?ı ziyaret etti.

 

 



Anahtar Kelimeler:

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!