ÖZGÜR SÖNMEZ’İN KAYINPEDERİ DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

ÖZGÜR SÖNMEZ’İN KAYINPEDERİ DUALARLA TOPRAĞA VERİLDİ

Hayatını kaybeden CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Özgür Sönmez’in kayınpederi Fehmi Bora bugün öğlen namazına müteakip toprağa verildi.

Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Üyeliği’nden istifa ederek CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Özgür Sönmez’in, kayınpederi Fehmi Bora (72) uzun süredir tedavi gördüğü hastanede dün vefat etmişti. Fehmi Bora, bugün öğlen namazının ardından dualarla toprağa verildi.

Hacı Fahri Zümbül Camisi’nde öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrasında Fehmi Bora, Türbedere Mezarlığı’nda toprağa verildi. Fehmi Bora’nın cenaze namazına, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, İYİ Parti İlçe Başkanı Anıl Bahar, CHP Çerkezköy Teşkilatı, Saadet Partisi Çerkezköy Teşkilatı, Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Başkanı Abdullah Sezgin, STK başkanları ve temsilcileri, siyasetçiler, çok sayıda siyasi parti belediye başkan aday adayı ve kalabalık bir cemaat topluluğu katıldı.

Hayatını kaybeden Fehmi Bora için damadı Özgür Sönmez ve ailesi Hacı Fahri Zümbül Camisi’nin bahçesinde taziyeleri kabul etti. Bu arada CHP’li Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın da katılmadığı cenaze törenine çelenk gönderdiği görüldü.

 

Trakya Flaş Haber Ailesi olarak merhum Fehmi Bora’ya Alla’tan rahmet başta Özgür Sönmez olmak üzere ailesine sabır dileriz.



TCG-AKIN TEKİRDAĞ’DA VATANDAŞLARA KAPILARINI AÇTI

MÜJGAN VE SERKAN KARAGÖZ ÇİFTİNİN YAPIMINI ÜSTELNDİĞİ CAMİ İNŞAATI BAŞLADI

MARKALI 5 ÇİFT AYAKKABI ÇALDILAR

TEKİRDAĞ’DA DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI

DENİZ YATAĞINDA UYKUYA DALDI, 2 MİL ÖTEDE GÖRENLER ŞAŞIRDI