BİR OYUNCAK ÇOK TEBESSÜM KAMPANYASI

BİR OYUNCAK ÇOK TEBESSÜM KAMPANYASI

AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Sönmez, depremzede çocuklar için `Bir oyuncak çok tebessüm` kampanyası başlattıklarını 8 Şubat`a kadar toplanacak oyuncakların Elazığ ve Malatya`ya gönderileceğini bildirdi.

AK Parti`den deprem bölgesine oyuncak kampanyası. AK Parti Genel Merkezi tarafından başlatılan, "Bir oyuncak çok tebessüm" kampanyası kapsamında deprem bölgesindeki çocuklar için oyuncak toplamaya başladıklarını belirten AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları İlçe Başkanı Abdullah Sönmez, "Depremzede kardeşlerimiz için herkesi kampanyaya katılmaya bekliyoruz."dedi.

SON GÜN 8 ŞUBAT

`Elazığ ve Malatya`daki kardeşlerimiz için Bir Oyuncak Çok Tebessüm`  sloganı ile başlatılan oyuncak kampanyasını duyuran AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Sönmez,  "AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı olarak depremin ardından bölgedeki çocukların yüzünü güldürmek için başlatılan oyuncak kampanyasına tam destek veriyoruz.  81 ilin tamamında seferberlik başlatmış bulunuyoruz . Bu çalışma ülkemizin her yerinde eş zamanlı olarak yapılıyor. Tüm Türkiye genelinde gençlik kollarımızla bu çalışmayı yürütüyoruz.  8 Şubat`a kadar  depremden etkilenen kardeşlerimize oyuncak toplayacağız. Küçük kardeşlerimizi bir nebzede olsa mutlu etmek için kız çocuklarına oyuncak bebek erkek çocuklarına araba topluyoruz. Bununla ilgili tüm vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Bu işin siyaseti olmaz. Kalbimiz depremden etkilenmiş kardeşlerimizin yanındadır."diye konuştu.



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM